Tilaisuutesi Messukeskuksen kokoustiloissa: näin palvelemme

Siipi
Teemme kaikkemme, jotta kokouksesi, yritystilaisuutesi tai muu tilaisuutesi Messukeskuksen kokoustiloissa olisi kaikilta osiltaan turvallinen. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia, ja kokeneena tapahtumajärjestäjänä pyrimme myös omalla toiminnallamme varmistamaan tilojemme ja palvelujemme turvallisuuden.

Käsien desinfiointi
Sisäänkäyntimme on varustettu kiintein käsidesiautomaatein ja lisäksi käsidesiä on vapaasti tarjolla kaikissa tiloissamme, mm. aula- ja wc-tiloissa, ravintoloissa ja kahviloissa.

Kasvosuojat ja kertakäyttökäsineet
Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kasvosuojia ja kertakäyttökäsineitä, lisätietoja henkilökunnaltamme. Kasvosuojien käytössä suosittelemme noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia. Huomioithan, että myös asiakaspalvelijoillamme on halutessaan mahdollisuus kasvosuojien käyttöön.

Turvaetäisyydet
Tiloissamme on selkeät turvavälimerkinnät kaikissa paikoissa, joihin jonojen muodostuminen on mahdollista: sisäänkäynneillä, ravintolapisteissä ja wc-tiloissa. Hissien edessä on opastaulut, joissa kerrotaan hisseihin kerralla menevä henkilömäärä. Hissin koon mukaan hissiä voi käyttää 1-2 henkilöä kerrallaan, seurueittain liikkuvia lukuunottamatta.

Sisäänkäynti ja kulkureitit
Suunnittelemme sisäänkäynnit tapahtumakohtaisesti, ja käytössä voi tarvittaessa olla useampikin sisäänkäynti. Ohjaamme vieraat sisään ja ulos erillisistä ovista kulkusuuntaopastein.

Kosketusvapaa maksaminen
Ohjaamme asiakkaitamme asioimaan sähköisesti ja suosittelemme maksukortin käyttöä ja lähimaksua, jolloin välttyy koskettamasta maksupäätelaitetta.

Wc-tilat
Käytettävissä on runsaasti turvavälimerkinnöin varustettuja wc-tiloja. Kaikissa wc-tiloissa on kosketusvapaat hanat. Tilojen varustusta täydennetään ja niitä desinfioidaan useasti päivän aikana (wc-istuimet, altaat, hanat).

Siivous ja desinfiointi
Varautumiseemme kuuluu tehokas yhteistyö siivouskumppanimme kanssa. Hygieniakoulutuksen saaneet siivoojamme tarkistavat tilat päivän aikana useasti. Mm. palvelutiskit, vaatesäilytystiskit, porraskaiteet sekä hissien, pankkiautomaattien, maksupäätelaitteiden ja pysäköintiautomaattien näppäimistöt desinfioidaan säännöllisesti.

Ilmastointi
Tehokas ilmastointi parantaa turvallisuutta. Raikas, sisään tuleva ilma suodatetaan tarkimman F7-tason suodattimilla. Emme käytä kiertoilmanvaihtoa, joten sisään tuleva ilma ja käytön jälkeen ulos poistuva ilma eivät missään vaiheessa sekoitu keskenään.

Tarjoilut
Toteutamme tilaisuutenne tarjoilun räätälöidysti yhteistyökumppaniemme avulla yksittäispakattuja ja muita hygieenisiä ratkaisuja käyttäen. Valikoimassa on suolaisten ja makeiden kahvileipien ohella mm. patonkeja, salaattiannoksia ja styrox-rasioihin pakattavia lämpimiä lounaita. Tarjouspyyntö kannattaa tehdä hyvissä ajoin, kumppaneidemme toimitusajat ovat 1-5 arkipäivää.

Merkitsemme turvaetäisyydet myös ruokailuun varattavissa tiloissa ja tarjoilupisteiden kulkusuunnissa. Ruokailua voidaan suuremmissa henkilömäärissä myös porrastaa.

Tilaisuuden av-tekniikka
Messukeskuksen palveluihin kuuluu kokouksen striimausmahdollisuus. Tämä palvelu voi olla hyödyllinen esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvia asiakkaitanne ajatellen. Lisätietoja yhteyshenkilöltämme.

Henkilökuntamme suojautuminen 
Olemme varustaneet asiakaspalvelupisteet pleksisuojin. Henkilökunnallamme on mahdollisuus kasvosuojien ja suojavisiirien käyttöön sekä käsien tiheään desinfiointiin.

Neuvonta, tiedotus, tilaisuuteen osallistuvien ohjeistaminen
Viestimme turvallisuudesta tehostetusti sekä ennakkoon että paikan päällä esimerkiksi opastepinnoillamme, digiopastein ja netissä. Tiloissamme on selkeät turvavälimerkinnät sekä käsienpesu-, yskimis- ja aivastamisohjeet. Koulutettu henkilökuntamme opastaa ja neuvoo paikan päällä kaikessa.

Kaikkea tässä tiedotteessa jaettua infoa Messukeskuksesta voitte mielellään hyödyntää ohjeistaessanne osallistujia. Turvallisuuden vuoksi toivomme teidän painottavan, että tilaisuuksiin ei tule osallistua oireisena.

Lisätietoja
Yhteyshenkilömme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Lisää ajankohtaista tietoa Messukeskuksen palveluista poikkeustilanteessa löydätte osoitteesta messukeskus.com/korona