Tilaisuutesi Messukeskuksen kokoustiloissa: näin palvelemme

Siipi
Teemme kaikkemme, jotta kokouksesi, yritystilaisuutesi tai muu tilaisuutesi Messukeskuksen kokoustiloissa olisi kaikilta osiltaan turvallinen. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia, ja kokeneena tapahtumajärjestäjänä pyrimme myös omalla toiminnallamme varmistamaan tilojemme ja palvelujemme turvallisuuden.

Käsien desinfiointi
Sisäänkäyntimme on varustettu kiintein käsidesiautomaatein ja lisäksi käsidesiä on vapaasti tarjolla kaikissa tiloissamme, mm. aula- ja wc-tiloissa, ravintoloissa ja kahviloissa.

Kasvosuojat 
Myymme kasvosuojia vieraiden käyttöön euron kappalehintaan, lisätietoja henkilökunnaltamme. Kasvosuojien käytössä suosittelemme noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia. Huomioithan, että myös asiakaspalvelijoillamme on halutessaan mahdollisuus kasvosuojien käyttöön.

Turvaetäisyydet
Tiloissamme on selkeät turvavälimerkinnät kaikissa paikoissa, joihin jonojen muodostuminen on mahdollista: sisäänkäynneillä, ravintolapisteissä ja wc-tiloissa. Hissien edessä on opastaulut, joissa kerrotaan hisseihin kerralla menevä henkilömäärä. Hissin koon mukaan hissiä voi käyttää 1-2 henkilöä kerrallaan, seurueittain liikkuvia lukuunottamatta.

Sisäänkäynti ja kulkureitit
Suunnittelemme sisäänkäynnit tapahtumakohtaisesti. Ohjaamme vieraat sisään ja ulos erillisistä ovista kulkusuuntaopastein.

Kosketusvapaa maksaminen
Ohjaamme asiakkaitamme asioimaan sähköisesti ja suosittelemme maksukortin käyttöä ja lähimaksua, jolloin välttyy koskettamasta maksupäätelaitetta.

Wc-tilat
Käytettävissä on runsaasti turvavälimerkinnöin varustettuja wc-tiloja. Kaikissa wc-tiloissa on kosketusvapaat hanat. Tilojen varustusta täydennetään ja niitä desinfioidaan useasti päivän aikana (wc-istuimet, altaat, hanat).

Siivous ja desinfiointi
Varautumiseemme kuuluu tehokas yhteistyö siivouskumppanimme kanssa. Hygieniakoulutuksen saaneet siivoojamme tarkistavat tilat päivän aikana useasti. Mm. palvelutiskit, vaatesäilytystiskit, porraskaiteet sekä hissien, pankkiautomaattien, maksupäätelaitteiden ja pysäköintiautomaattien näppäimistöt desinfioidaan säännöllisesti. Kauttamme voit tilata tilaisuuteesi myös tehostetun desinfiointisiivouksen.

Ilmastointi
Tehokas ilmastointi parantaa turvallisuutta. Raikas, sisään tuleva ilma suodatetaan meillä tarkimman F7-tason suodattimilla. Emme käytä kiertoilmanvaihtoa, joten sisään tuleva ilma ja käytön jälkeen ulos poistuva ilma eivät missään vaiheessa sekoitu keskenään.

Tarjoilut
Toteutamme tilaisuutenne tarjoilun räätälöidysti yhteistyökumppaniemme avulla hygieenisiä ratkaisuja käyttäen. Valikoimassa on suolaisten ja makeiden kahvileipien ohella mm. patonkeja, salaattiannoksia ja styrox-rasioihin pakattavia lämpimiä lounaita. Tarjouspyyntö kannattaa tehdä hyvissä ajoin, kumppaneidemme toimitusajat ovat 1-5 arkipäivää.

Merkitsemme turvaetäisyydet myös ruokailuun varattavissa tiloissa ja tarjoilupisteiden kulkusuunnissa. Ruokailua voidaan suuremmissa henkilömäärissä myös porrastaa.

Tilaisuuden av-tekniikka
Messukeskuksen palveluihin kuuluu kokouksen striimausmahdollisuus. Tämä palvelu voi olla hyödyllinen esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvia asiakkaitanne ajatellen. Lisätietoja yhteyshenkilöltämme.

Henkilökuntamme suojautuminen 
Olemme varustaneet asiakaspalvelupisteet pleksisuojin. Henkilökunnallamme on mahdollisuus kasvosuojien ja suojavisiirien käyttöön sekä käsien tiheään desinfiointiin.

Neuvonta, tiedotus, tilaisuuteen osallistuvien ohjeistaminen
Viestimme turvallisuudesta tehostetusti sekä ennakkoon että paikan päällä esimerkiksi opastepinnoillamme, digiopastein ja netissä. Tiloissamme on selkeät turvavälimerkinnät sekä käsienpesu-, yskimis- ja aivastamisohjeet. Koulutettu henkilökuntamme opastaa ja neuvoo paikan päällä kaikessa.

Tule turvallisesti – vinkkejä tapahtumaan matkaavalle

Säilytä riittävä turvaväli muihin asemilla, pysäkeillä ja matkan aikana. Vältä turhaa pintojen koskettelua; esimerkiksi matkalipun voi usein ostaa sovelluksella. Jos sinun tarvitsee koskettaa kortinlukijaa tai lippuautomaattia, puhdista kädet ennen laitteen käyttöä ja sen jälkeen. Bussissa ja junassa suosi vapaita istumapaikkoja ja vältä mahdollisuuksien mukaan muiden ihmisten viereen istumista. Jos on täyttä, odota seuraavaa vuoroa. Matkaan kannattaa ehkä tämän vuoksi varata tavallista enemmän aikaa.

Käytä matkalla kasvomaskia suositusten mukaisesti. Jos sinua yskittää tai aivastuttaa, yski tai aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Ota oma käsidesi mukaan tai hyödynnä asemien käsidesiautomaatteja. Heti saavuttuasi pese kädet ja pese tai desinfioi kätesi aina tilaisuuden tullen myös päivän aikana.

Suosittelemme Koronavilkun käyttöä

Tulethan tapahtumiimme vain, kun et ole altistunut ja olet täysin oireeton. Jää kotiin lepäämään, jos sinulla on sairauden oireita.

Tapahtumajärjestäjä, huomioithan nämä seikat omassa valmistautumisessasi:

Muistuta tilaisuutesi osallistujille ennakkoon, että tapahtumaan voi osallistua ainoastaan oireettomana.

Tutustuttehan ennakkoon Messukeskuksen turvallisuusohjeisiin ja Messu-ja tapahtumajärjestäjät ry:n omavalvontaohjeisiin, sillä edellytämme tapahtumajärjestäjä-asiakkailtamme sitoutumista niihin.

Sairaustapauksissa ohjatkaa tilaisuuden osallistuja ottamaan välittömästi yhteyttä tapahtumajärjestäjään. Oireileva tai sairastunut henkilö on välittömästi eristettävä ja autettava edelleen terveyspalvelujen piiriin.

Voitte mielellään hyödyntää kaikkea tässä tiedotteessa oleva infoa ohjeistaessanne osallistujia.

Lisätietoja
Yhteyshenkilömme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Lisää ajankohtaista tietoa Messukeskuksen palveluista poikkeustilanteessa löydätte osoitteesta messukeskus.com/korona