Siirry sisältöön

Tilat striimaukseen

Tavoita enemmän ihmisiä kerralla!  Striimauksen avulla viestisi saavuttaa entistä laajemman yleisön sijainnista riippumatta.

Virtuaalistudio
Tutustu valmiisiin paketteihin

Varaa tila ja striimaa tilaisuutesi!

Tilamme soveltuvat loistavasti erilaisten koulutusten ja kokousten striimaukseen. Striimaus on tiloihimme toteutettava lisäpalvelu, jonka avulla kokouksiin ja koulutuksiin osallistuvat voivat saapua paikalle verkon välityksellä. Näppärä vaihtoehto on toteuttaa striimaus upouudessa virtuaalistudiossamme.

Digitaalisesti voit viedä tapahtumakokemuksen aivan uudelle tasolle. Hybriditapahtuma mahdollistaa entistä isomman osallistujamäärän ja esimerkiksi esitysten taltioinnin myöhempää käyttöä ja laajempaa jakamista varten. Livestream5 studiotila joustaa tapahtumasi mukaan: halliin rakennettuun studion osallistujamäärää on helppo kasvattaa ja huippuluokan tekninen varustus takaa elämyksellisyyden niin paikan päällä kuin verkossakin.

Valintaasi helpottakseemme olemme myös paketoineet sinulle kolme erilaista kokonaisuutta, joita kaikkia pystyy räätälöimään tarpeidesi mukaan.

Muista myös hallisalimme, mikäli sinulla on tarve saada turvallisesti isompi joukko ihmisiä saman katon alle.


Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita suoraan myyntipalveluumme:
040 450 3251, niin mietitään yhdessä, että mikä ratkaisu palvelee parhaiten tarpeitanne.

 

Lue lisää aiheesta

Miten verkko parhaimmillaan täydentää fyysisiä kohtaamisia
Ota virtuaalisen tapahtumamaailman termit haltuun
Case – Virtuaaliset Lapsimessut