Mesoaja Gaala palkitsi messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin parhaimmiston

Mesoaja 19 logo

Valtakunnallinen Mesoaja Gaala palkitsi vuoden 2018 messu- ja tapahtuma-alan onnistujat ja uudistajat. Kilpailusarjoja oli 7 ja hakemuksia lähetettiin ennätykselliset 105.  Gaala järjestettiin tiistaina 5.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kategoriat ja voittajat:

Vuoden Markkinoija: Sumeko Oy/Kawasaki. Yritys asetti tavoitteensa korkealle, keskitti panoksensa rohkeasti tapahtumamarkkinoinnin ympärille ja teki pitkäjänteistä ja sitoutunutta työtä tavoitteensa eteen ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman – saavuttaen tavoitteensa.

Vuoden Messuteko: Vimmacompany Oy. Vimmacompanyn toimintaa siivittää auttamisen halu ja tekemisen riemu yhdessä heikoimpien kanssa. Se tuotti iloa ja hyvää mieltä sinne, missä sitä eniten kaivattiin. Yritys loi kaupalliseen ympäristöön jotain uutta aidosti hyvää tuottavaa.

Vuoden Sykähdyttäjä: Ronja Salmi, Ryöväri Oy. Ronja Salmi on rohkealla ja raikkaalla tavalla uudistanut perinteikästä tapahtumaa tuoden sen uusien käyttäjäryhmien ulottuville ja innostaen seuraavia sukupolvia ei vain tapahtumien, vaan kirjojen ja lukemisen äärelle.

Vuoden Tapahtuma: Hurstinapu ry. Organisaation vapaaehtoistoimintaan perustuva työ antaa tyhjästä paljon niille, joilla ei ole sitäkään vähää. Kovalla työllä ja pyyteettömällä auttamisen halulla he ilahduttavat tuhansien ihmisten arkea ja juhlaa.

Vuoden Messutiimi: Isku. Tämä tiimi teki messutyöskentelystä ja yhteen hiileen puhaltamisesta kunnia-asiansa. Rohkeudella ja ilolla päästiin asetettuihin tavoitteisiin – ja yli.

Vuoden Ohjelma: Ohjelmisto- ja e-business ry. Organisaatio on paitsi antanut merkitystä ja suuntaa monen nuoren elämään, myös lisännyt toimialansa ymmärrystä ja tasa-arvoa. Sen toimilla on yhteiskunnallisesti merkittävä, työllistävä vaikutus.

Vuoden Messuosasto: Suomen kansallisooppera ja -baletti. Vuoden messuosastolla päätettiin heittää myynnillisyys romukoppaan ja keskittyä elämysten luontiin ja aitoihin, merkityksellisiin kohtaamisiin. Tulokset puhuivat puolestaan!

Voittajat esitellään tarkemmin Mesoaja Gaalan nettisivuilla://www.mesoaja.fi

Voittajat valitsi markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostuva raati. Raadin työskentelyyn osallistuvat KTM Nordic Oy:n markkinointipäällikkö Kimmo Hurri, Mediatoimisto Vizeumin toimitusjohtaja Jarkko Jokinen, Aalto Yliopiston professori Pekka Mattila, Anno Collection Oy:n ja Hobby Hall Oy:n toimitusjohtaja Stefan Nieminen, Nordic Business Forumin perustaja Hans-Peter Siefen, Messukeskus Helsingin toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, MTL ry:n toimitusjohtaja Tarja Virmala, Fazer-konsernin konsernijohtaja ja toimitusjohtaja Christoph Vitzthum sekä Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Gaalaillan juonsivat Marja Hintikka ja Roope Salminen.

Mesoaja-gaala jälleen vuoden kuluttua

Mesoaja-gaala yhdistää koko tapahtuma-alaa, ja se järjestetään jälleen vuoden kuluttua Messukeskuksessa Helsingissä.

– Mesoaja Gaala järjestettiin nyt toista kertaa. Tapahtuma-alan ansaitsee oman vuosittaisen gaalansa, sillä tapahtumien ja henkilökohtaisten kohtaamisten merkitys markkinoinnissa kasvaa. Tätä tukee myös äskettäinen Kantar TNS:n mediamainonnan määrää mittaava tutkimus. Siinä yritysten messumarkkinointiin käyttämien eurojen määrä kasvoi Suomessa viime vuonna peräti 12 % edellisvuodesta, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Mesoaja Gaalan järjestää Messukeskus Helsinki yhdessä valikoitujen kumppaneiden kanssa. Tapahtuman toteutusta tukee Suomen Messusäätiö.

www.mesoaja.fi | #mesoaja #messusäätiö

Lisätietoja: Messukeskus Helsinki, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

Mesoaja Gaala -tunnus vapaaseen käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Mesoaja+Gaala/

Osoitelähde: Messukeskus mediarekisteri. Voit poistua tiedotteiden ja mediakutsujen jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.