Akkreditointi toimittajille ja bloggaajille

Habitare 2015__SRB_9710e

Media-akkreditointi | Median kulkulupa

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Esitä kortti Lehdistökeskuksessa. Saat PRESS-kulkuluvan Lehdistökeskuksesta. Emme lähetä kulkulupia sähköpostilla.

Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Messukeskuksen järjestämiin messuihin ja saat median palvelut käyttöösi.

Akkreditoidu ennakkoon tai Lehdistökeskuksessa tapahtuman aukioloaikoina.

Akkreditoidu ennakkoon

Bloggaajien akkreditointi | Bloggaajapassi

Myönnämme bloggaajapassin messujen aihealueista kirjoittavalle bloggaajalle ja blogin kuvaajalle tietyin kriteerein. Hae bloggaajaksi messuille hyvissä ajoin! Bloggaajahaku sulkeutuu yleensä pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Jos olet blogin valokuvaaja, täytä oma hakemuksesi, valitse akkreditoitumislomakkeelta vaihtoehto ”bloggaaja” ja kirjoita Media-kenttään sen blogin nimi, jolle kuvaat.

Ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse. Samassa meilissä saat ohjeet bloggaajapassin noutamiseen.

Akkreditoidut bloggaajat saavat median palvelut käyttöönsä.

Hae bloggaajapassia messuille

56683105c3b3a.jpg

Messukeskuksessa järjestetään myös vierastapahtumia, joissa ulkopuolinen järjestäjä vuokraa Messukeskuksen tilat oman tapahtumansa käyttöön. Näissä tapahtumissa saattaa olla erilainen akkreditointikäytäntö ja median sisäänpääsystä on sovittava tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen.

Mediarekisteriseloste                                      Bloggaajarekisteriseloste