Skip to content

Löydä tiesi kohderyhmäsi mieliin podcastin avulla

Podcastien suosion kasvu jatkuu vahvana! Tarjoamme nyt yrityksille mahdollisuuden tulla kumppaniksi kohderyhmillemme suunnattuihin podcasteihin. Podcast-kumppanuus on erittäin ajankohtainen keino kasvattaa yrityksen tunnettuutta tai vahvistaa pysymistä kohderyhmän top of mindissa​.

Kyselytutkimus kertoo faktaa podcastin suosiosta

RadioMedian tekemän kyselytutkimuksen (2020) mukaan podcastien tunnettuus ja tavoittavuus on kasvanut merkittävästi vuoden 2018 jälkeen. Tunnettuuden myötä myös podcastien tavoittavuus on laajempaa kuin aikaisemmin ja yhä useampi kuuntelee podcasteja säännöllisesti. 15-64-vuotiaista 21 % kuuntelee podcasteja viikoittain, vähintään kerran kuukaudessa podcastien parissa aikaansa viettää jo 39 % suomalaisista. Kolmasosa kaikista vastaajista myös arvioi lisäävänsä podcastien kuuntelua seuraavan puolen vuoden aikana.

Lue lisää tutkimuksesta
Podcastit sopivat kaikenikäisten arjen rytmiin

Podcasteja kuunnellaan kotona, autossa, bussilla- tai junalla liikkuessa, kotitöitä hoitaessa, rentoutuessa, urheillessa.. lista on loputon. Podcast on media, jota kulutetaan muiden toimien ohessa – toisaalta sitä kuunnellessa voi myös asettua aloilleen ja rentoutua. Saksalaisen kyselytutkimuksen (2018) mukaan podcasteja kuuntelevat etenkin nuoret ja nuoret aikuiset, mutta jopa kolmannes podcastien kuuntelijoista on yli 50-vuotiaita.

Lue lisää

Tutustu MP Moottoripyörämessujen omaan podcastiin: Pää pyörällä

Kuuntele alta pätkä podcastistamme. Koko jakson voi kuunnella Spotifyssa täällä >>

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!