Skip to content

Kasvokkain kohtaaminen on paras tapa herättää ja ansaita luottamusta

Tuloksellisin

Messut on tapahtuma, jonne saavutaan varta vasten, voit olla alusta asti varma, että kävijä on kiinnostunut tapahtumasta ja yrityksesi tuotteista ja palveluista. Messut on ainutlaatuinen media, jossa on mahdollista kohdata kymmeniä tuhansia tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneita ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa. Kävijät tekevät ostoksia messuilla, ja tapahtuma kasvattaa yrityksen ja tuotteen tai palvelun tunnettuutta.

Sosiaalisin

Kaikista sosiaalisista medioista messut ovat aidosti sosiaalisin, sillä silloin kohdataan kasvokkain. Kasvokkain kohtaaminen sitouttaa parhaiten juuri siihen hetkeen, jolloin huomio ja keskittyminen ovat oikeassa asiassa. Messuilla korostuu vuorovaikutuksen merkitys, kasvokkain kohtaamalla viestisi on selkein, koska voit kommunikoida asiakkaasi kanssa heti.

Elämyksellisin

Messuilla kävijöillä on kaikki aistit käytössään. Ihminen aistii näkemänsä lisäksi myös tuoksuja, lämpöä, ilmeitä, eleitä ja ääniä. Vain messuilla voit hyödyntää kävijöiden kaikkia aisteja esitellessäsi omaa tuotettasi tai palvelua. Kävijät tulevat hakemaan messuilta tietoa uudesta, tapaamaan ystäviä ja kollegoita ja tutustumaan uusiin ihmisiin sekä hankkimaan uusia kokemuksia tuotteiden, palveluiden ja koko messujen aihepiiristä. Kaiken sähköisen mediahälyn  keskellä kohtaaminen on paras tapa herättää huomiota ja ansaita luottamusta asiakkaissasi.


Tutkimme asiakkaidemme tyytyväisyyttä

Kartoitamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Kysymme jokaisen tapahtuman jälkeen palautetta sekä kävijöiltä että osallistuvilta yrityksiltä. Tutkimuksen perusteella sinulla on mahdollisuus saada tapahtumien kävijöistä profiilitietoa, jolloin tiedät keitä tapahtumassa kohtaat. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sadat messut, joten tapahtumatarjonnasta löytyy varmasti yrityksesi kohderyhmään sopivat messut.

Tutustu tapahtumiin eMessukeskus-palvelussa ja valitse yrityksellesi sopivimmat messut.