Siirry sisältöön

Augmented Reality eli lisätty todellisuus tekee messukäynnistä seikkailun!

Näe enemmän messuilla, lataa ja kokeile Messukeskuksen lisätyn todellisuuden maailmaa! Lisätty todellisuus eli Augmented Reality tuli monille tutuksi Pokémon GO -pelistä ja nyt villitys on vallannut myös Messukeskuksen. Lisätyn todellisuuden turvin voit nähdä messuhalleissa 6 ja 7 mitä mielikuvituksellisimpia asioita, osallistua peleihin ja jahdata vaikka jättiläismäistä valasta. AR-maailmassa voit myös etsiä haluamasi osaston, vessat tai ravintolan ja suunnistaa sinne interaktiivisesti, aivan kuten esimerkiksi auton gps:llä.

Lataa Immersal Messukeskus -sovellus ja koe uusi ulottuvuus messuilla!

Lataa sovellus iPhonelle Lataa sovellus Androidille

Lue alta lisätietoja, millaisilla laitteilla sovellus toimii parhaiten.

Katso video AR-ratkaisustamme!

Tietoa Immersal Messukeskus -sovelluksesta

Immersal Messukeskus -sovellus toimii useimmilla iPhone- ja Android-laitteilla. Jotta AR- eli lisätyn todellisuuden kokemus toimisi mahdollisimman hyvin, pitää puhelimen kuitenkin pitää sisällään gyroskooppi, joka tunnustelee esimerkiksi, missä kulmassa pidät puhelinta.

Joistakin iPhone- ja Android-malleista gyroskooppi kuitenkin puuttuu, minkä takia laite ei sovellu Immersal Messukeskus -sovelluksen käyttöön. Olemme pyrkineet estämään tällaisia laitteita lataamasta Immersal Messukeskus -sovellusta kokonaan. Siksi voi olla, että et löydä sovellusta omasta sovelluskaupastasi.

Laitevaatimukset

Android
-vähintään Android 6.0 -käyttöjärjestelmä. Löydät tiedon puhelimesi asetuksista.
-suositeltu resoluutio vähintään 720×1280 pikseliä

iOS
-vähintään iPhone 5, kaikki mallit siitä ylöspäin
-käyttöjärjestelmä vähintään iOS 8, kaikki versiot siitä ylöspäin

Lisäksi peli vaatii puhelimelta vahvan nettiyhteyden (Wi-Fi, 3G tai 4G) ja sijainnin paikantamisen mahdollisuuden eli tuttavallisemmin GPS:n.

Augmented Reality yrityksille

Yrityksille lisätty todellisuus tarjoaa poikkeuksellisen sitouttavan markkinointimuodon. Messuilla on mahdollista näkyä AR-maailmassa kolmella eri tavalla:

  • Edullisesti lisäämällä oma logo AR-maailman messukarttaan
  • Kohtuuhintaisesti lisäämällä AR-peli omalle osastolle
  • Vähän isommalla budjetilla eli suunnittelemalla isomman AR-maailman oman osaston kylkeen

AR:n hyödyt yrityksille on testattu vuoden 2017 yleisömessuilla: 40% sovelluksen ladanneista suunnisti osastoille, joilla oli oma AR-elementti tai kilpailu.

Varaa osasto messuille!

Augmented Reality tapahtumissa

Messukeskuksessa on maailman ensimmäinen kuluttajille suunnattu suurten tilojen AR eli augmented reality -ratkaisu. Tämä mahdollistaa myös Messukeskuksen tilojen vuokraajille aivan uudenlaisten maailmojen rakentamisen. Miten olisi vuosikokous, joka päättyy after partyihin AR-maailmassa veden alla tai metsässä?

 

File_005-pieni

Lähetä alta yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pikaisesti yhteyttä!