Skip to content

Design-palvelut

 

Onnistunut osastokokonaisuus suunnitellaan messuosallistumiselle asetettujen tavoitteiden pohjalta.

Design-palvelumme toteuttaa osastosi ammattitaidolla ja hoidamme käytännön asiat puolestasi. Luodaan yhdessä yritysilmeellesi sopivat puitteet, joiden avulla tavoitat kohderyhmäsi!

Ota yhteyttä

Osastototeutukset

Brändi-ilme

Hirsalan upea golfkenttä palveluineen tuli upeasti esille avoimessa osastokokonaisuudessa GoExpossa. Tyylikkäinä tilanjakotehosteina käytettiin verhoripustuksia.

Lounge

Apollomatkojen näyttävä lounge-tyyppinen osastoalue kutsui viihtymään ja palkittiinkin yhtenä Matkamessujen onnistuneimmista osastoista.

Verkostoituminen

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma MATKA toimii yhtenä alan tärkeimmistä verkostoitumistapahtumista. Osastoratkaisussa otettiin huomioon paitsi matkojen myynti ja asiakaspalvelu, myös toimivat neuvottelu- ja verkostoitumistilat.

Näyttävyys

Joskus tavallinen ei riitä – näyttävillä AV-tehosteilla ja ripustuksilla osasto nähdään jo kaukaa ja yritysilme jättää vaikuttavan muistijäljen.

Primapet-tuotelanseeraus:

Primapetin osastolle Koiramessuille suunniteltiin asiakaslähtöisesti koirille makupalarata.

Koirat pääsivät haistelemaan ja maistelemaan itsellensä sopivimmat makuvaihtoehdot. Näin vältyttiin myös virheostoksilta!

Alueelliset toteutukset

Tyylikästä ja kiiteltyä aluekokonaisuutta lähdettiin suunnittelemaan lumen ja jään tunnelmasta. Tunnelmaa vahvistettiin seinä- ja lattiarakenteisiin upotettavilla jäänsinisellä led-valaistuksella.
Loistokkaan visuaalinen juhlagaala sisälsi luovia tilaratkaisuja AV-tekniikkaa ja graafisia pintoja hyödyntäen. Lopputulos oli sykähdyttävän visuaalinen ja näyttävä.
Ikimuistoinen Initium-juhla oli näyttävä alku unelmille! Pienimpiäkin yksityiskohtia myöden suunniteltu tapahtuma sisälsi useita ohjelma- ja tarjoilupisteitä, kuvausseiniä ja muuntuvia tilanjakoratkaisuja.
Habitare Pro 2019 Habitare Pro alueen kokonaisvaltainen toteutus ja tunnelma rakentui futuristisesta sisääntulosta alueellisiin yksityiskohtiin sekä näyttävään lavatoteutukseen.

Ota yhteyttä