Skip to content

Bloggaajapassi

Messut on hyvä paikka kerätä uusia ideoita blogia varten, verkostoitua alan yritysten kanssa ja tavata blogin lukijoita ja muita bloggaajia.

Ennen messuja valitsemme joukon messujen aihealueista kirjoittavia bloggaajia, jotka saavat tapahtuman bloggaajapassin. Bloggaajapasseja myönnetään myös muille sisällöntuottajille, kuten tubettajille ja instaajille.

Myönnämme bloggaajapassin tietyin kriteerein: blogin aihealueet vastaavat haetun tapahtuman aihepiirejä, blogia päivitetään säännöllisesti ja sillä on vakiintunut lukijakunta.

 

 

Hae bloggaajaksi messuille hyvissä ajoin! Bloggaajahaku sulkeutuu yleensä pari viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoitamme bloggaajapassin myöntämisestä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Samassa meilissä saat ohjeet bloggaajapassin noutamiseen.

Bloggaajapassilla pääsee messuille veloituksetta tapahtuman aukioloaikoina kaikkina messupäivinä. Bloggaajapassilla saat myös Lehdistökeskuksen palvelut käyttöösi tapahtuman aikana.

HUOM!

  • Käsittelemme kaikki bloggaajapassihakemukset tapahtumittain. Hakulomakkeella on avoinna useiden tapahtumien bloggaajahakuja, mutta haethan passia vain niihin tapahtumiin, joiden aihepiirejä blogisi käsittelee.
  • Bloggaajapassi on henkilökohtainen. Jos blogilla on useampi tekijä, on jokaisen messuille haluavan haettava passia erikseen. Jos blogin tekijätiimiin kuuluu kuvaaja, myös hänen tulee hakea bloggaajapassia statuksella ”bloggaaja”, ei ”kuvaaja”. Kirjoita Media-kenttään sen blogin nimi, jolle kuvaat.
  • Täytäthän hakulomakkeen huolella! Käytämme lomakkeessa ilmoitettuja tietoja sellaisenaan bloggaajapassin tulostuksessa, joten kirjoita blogisi nimi MEDIA-kenttään kuten haluat sen passiisi tulostuvan. (Ei siis ”bloggaaja” tai esim. http://… vaan ainoastaan blogisi nimi).
  • EU:n tietosuoja-asetuksesta johtuen myönnämme bloggaajapassin vain yli 13-vuotiaille sisällöntuottajille.

 

Hae bloggaajapassia messuille

Messukeskuksessa järjestetään myös vierastapahtumia, joissa ulkopuolinen järjestäjä vuokraa Messukeskuksen tilat oman tapahtumansa käyttöön. Näissä tapahtumissa saattaa olla erilainen bloggaajakäytäntö ja sisäänpääsystä on sovittava tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen.

 

Bloggaajarekisterin tietosuojaseloste