Siirry sisältöön

Kokoustilamme muuntuvat virtuaalistudioiksi

Virtuaalitoteutukset eri tarpeisiin
Pyydä tarjous

Kun haluat tehdä tapahtuman, jossa on useita rinnakkaisstriimejä, Messukeskus Siiven kokoustilat muuttuvat helposti virtuaalistudioiksi. Voimme rakentaa erikokoisia studioita eri kokoustiloihin ja ottaa huomioon ohjelmasi sekä tapahtumasi kaikki tarpeet: Isot luentosalit taipuvat isoihin paneelikeskusteluihin ja keskikoiset kokoussalit soveltuvat hyvin esimerkiksi koulutuspäiviin. Pienemmät kokoustilamme toimivat tauko- ja työskentelytiloina niin sinulle kuin puhujillesikin.

Studiotilat on mahdollista kalustaa toiveidesi mukaan. Niiden somistaminen on helppoa. Avarat ja viihtyisät aulamme toimivat erinomaisesti puhujien vastaanottopisteinä ja catering-kumppanimme Compass Group toimittaa virvokkeita ja syötävää puhujille varattuihin taukotiloihin. Siivoustiimimme pitää huolen studioiden sekä taukotilojen viihtyvyydestä ja siisteydestä. Messukeskuksen parkkitilat ovat lähellä kokoustiloja.

Jopa seitsemän rinnakkaisstriimistudiota

Messukeskus Siiven toisen kerrokseen voidaan rakentaa helposti vaikka seitsemän rinnakkaisstriimistudiota! Tilat sijoittuvat lähelle toisiaan ja ovat melkein saman käytävän varrella. Tämä helpottaa tapahtuman suunnittelussa sekä puhujien ohjauksessa itse tapahtumapäivinä. Striimistudioita vastapäätä on mahdollisuus jopa kolmeen isoon taukotilaan. Messukeskus Siivestä löytyy myös pienempiä, rauhallisia tiloja pieniä kokouksia tai työskentelyä varten.

Erikseen rakennettavien rinnakkaisstriimistudioiden päivähinta on alkaen 8 000 € +alv / studiotila.  Hinta sisältää tilan ja tekniikan vuokran sekä tekniikan rakennuksen sekä tapahtumapäivän teknisen tiimin, mutta ei virtuaalialustaa. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistasi, jotta voimme laskea sinulle tarkan tarjouksen!

Pyydä tarjous!

Muutamia referenssejä meillä toteutetuista tilaisuuksista

Alan suurin koulutustapahtuma Lääkäripäivät koki täydellisen muodonmuutoksen ja järjestettiin ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisena. Lue lisää
Kaksipäiväisessä tapahtumassa paikan päällä Messukeskuksessa olivat ainoastaan luennoitsijat, puheenjohtajat ja seuran työryhmä. Lue lisää

Meillä et jää yksin

Messukeskuksen asiantuntijatiimi auttaa sinua sekä suunnittelemaan että toteuttamaan tapahtumasi. Sinun ei tarvitse tietää, mitä live-striimaus ja virtuaalialustat vaativat, vaan me autamme sinua! Tuottajamme ja tekniset asiantuntijat toteuttavat laadukkaita tapahtumia ja osaavat kertoa, mitkä asiat toimivat ja mitä lisäarvoa eri toiminnot tuovat.

Lue myös vinkkimme täydelliseen virtuaalitapahtumaan