Skip to content

Tapahtumatilat suuriin ja pieniin tilaisuuksiin

Pyydä tarjous

Tutustu hulppeisiin ja monipuolisiin tapahtumatiloihimme! Tapahtumatalomme ja -tilamme taipuvat monipuolisesti erilaisiin elämyksiin joissa vain mielikuvitus on rajana. Halleissamme on koettu niin tv-kuvauksia, maailmanluokan seminaareja, festivaaleja kuin kansainvälisiä kongressejakin.

 

Avullamme onnistut, oli sitten kyseessä kokous, kongressi, juhla tai muu tapahtuma. Kielitaitoinen ja osaava henkilökuntamme vastaa siitä, että tapahtumatilasi ovat täysin käyttövalmiina vieraidesi saapuessa. Tasokkaat ja tilaisuutenne tavoitteita tukevat ravintola- ja cateringpalvelut toteuttaa 1.7.2023 eteenpäin NoHo Partners.

 

Messukeskuksen hallit

Halli 1 (Amfi-sali)

Maailmanluokan konferenssi, tuhatpäinen yhtiökokous, konsertti tai kansainvälinen huippukokous – Saliin mahtuu 4373 kuulijaa.

Valmiina nouseva katsomo ja valmiudet vaativiin teknisiin toteutuksiin seminaareista viihdeproduktioille ja musikaaleille.

Tutustu

Halli 5

Nykyaikainen näyttelyhalli parhaimmillaan. Ilmava ja valoisa, mutta valaistuksella voidaan muuttaa tilan ilmettä tunnelmasta toiseen helposti.

Hallin voi jakaa lohkoihin ja sinne voi rakentaa luentosaleja. Voit myös yhdistää siihen hallit 4 ja 5.

Tutustu

Halli 7

Korkea, vaalein sävyin rakennettu, monista messutapahtumista tuttu monitoimihalli sopii niin  konferenssi- juhla kuin urheilukäyttöönkin.

Helppo jakaa myös kahteen erilliseen lohkoon, tai yhdistää hallin 6 kanssa saumattomaksi 33 000 neliön näyttelytilaksi.

Tutustu

Messukeskuksen aulat

Alagalleria

Lasigalleria

Kokoussiiven aula

Messukeskuksen sisäänkäynnit

Kokoussiiven sisäänkäynti

Eteläinen sisäänkäynti

Messuparkin sisäänkäynti