Siirry sisältöön

Tapahtumasuunnittelu

Olemme kirjaimellisesti täyden palvelun tapahtumatalo. Saat meiltä halutessasi kaiken tarvittavan tapahtuman suunnittelusta jälkitöihin. Laadimme toiveidesi mukaan tilankäyttösuunnitelmat, tekniset käsikirjoitukset sekä somistus- ja opastusehdotukset. Somistamomme loihtii tapahtuman ilmeen mukaisen kokonaistoteutuksen. Palveluvalikoimaamme sisältyvät myös näyttelyrakentaminen sekä logistiikka- ja huolintapalvelut. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Opi onnistujilta

Hemmottelemme teitä tapahtumien järjestäjiä julkaisemalla verkostojemme menestys- ja kasvutarinoita ja kokoamalla konkareiden ja uskaliaiden järjestäjien vinkit onnistuneisiin tapahtumiin.

Sukella case-tarinoihin

Hio tilaisuudestasi timantti

Piirsimme sinulle myös tiekartan, jonka avulla voit helpommin suunnitella suuntaviivat ja viimeistellä tapahtumasi yksityiskohtia myöten. Kokosimme vinkit ja linkit tavoitteiden selkeyttämisestä inspiroivaan sisältöön ja erilaisiin tapahtumatyyppeihin. Hyödynnä muistilistamme ja viilaa tapahtumasi visio kohderyhmää puhuttelevaksi. Hyvin suunniteltu reitti helpottaa matkantekoa kohti asettamaasi päämäärää. Olit sitten kokenut konkari tai ensimmäistä tilaisuuttasi järjestämässä, opaskarttamme avulla voi tavoitella entistä makeampia maisemia vaivattomammin ja välttää ansoja. Katso vinkkimme ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen.

Astu matkaan Lataa onnistumisen opaskartta