Siirry sisältöön

Wau-efekti ohjelmalla.

Ohjelmapalvelut kauttamme

Tilaisuutesi teeman mukainen ohjelma antaa viimeisen silauksen ja luo ikimuistoisen elämyksen. Viihdytä vieraitasi asiantäyteisen koulutuspäivän lomassa, tilaa keynote-puhuja seminaariisi tai valitse vetävä juontaja seremoniamestariksi. Aktivoiva ohjelma nostaa yleisön penkistä, virkistää ja luo tiimihenkeä.

Autamme sinua löytämään teemaan sopivaa ohjelmaa viihdyttämään, aktivoimaan ja kouluttamaan vieraitasi. Yhteistyökumppaneidemme kautta saat näyttävää ohjelmasisältöä ja kokeneita ammattipuhujia, esiintyjiä ja juontajia useista vaihtoehdoista. Hyödynnä mahdollisuutesi tarjota vieraillesi ainutlaatuinen elämys. Mieti mitä he haluaisivat nähdä ja kuulla. Sopisiko tilaisuutesi ohjelmaan:

 • mukaansatempaava juontaja
 • asiantunteva puhuja tai kouluttaja
 • viihdyttävä stand-up-koomikko
 • henkeäsalpaava sirkustaiteilija tai tanssiryhmä
 • häkellyttävä beatbox-artisti tai kuoro
 • tai innostava ryhmäaktiviteetti
Ota yhtettä suoraan yhteistyökumppaneihimme

Ilmoitathan tarjouspyynnön yhteydessä järjestäväsi tilaisuutta Messukeskuksessa.

 

Puhujat, juontajat, kouluttajat

Speakersforum omaa kattavan kaartin ammattipuhujia, juontajia ja kouluttajia lukuisilta aihealueilta. Heiltä saat asiantuntevaa apua ja ehdotuksia tarpeidesi mukaan. Tutustu Speakersforumin palveluihin ja puhujatarjontaan. Lisätietoja yhteyshenkilöltämme:
Mika Matilainen, Senior Account Manager, p. 020 155 2990, gsm. 040 768 5546, mika.matilainen@speakersforum.fi

 


Esiintyjät ja artistit

Meiltä löydät artistit ja ohjelmakokonaisuudet pieniin ja suuriin tilaisuuksiin tai yhtälailla vaikkapa mainoskampanjaan. Edustuksessamme on Suomen eturivin artisteja useilta eri alueilta: imitaattoreita, koomikoita, taikureita, näyttelijöitä, bändejä, show-ryhmiä, juontajia, trubaduureja jne. Sinun ei tarvitse olla ohjelmanostamisen ammattilainen – me autamme mielellämme sopivimman vaihtoehdon etsimisessä, budjettisi ja tilaisuutesi luonne huomioon ottaen.
Totte Westerlund, totte@ohjelmakauppa.fi, p. 050 571 1368

Tutustu Ohjelmakaupan artistikattaukseen

 


Ryhmäaktiviteetit

Seikkailu Oy virittää yleisösi ja aktivoi tilaisuutesi kävijät osallistavalla ohjelmalla. Seikkailu Oy kuuluu maailman johtavaan tiimitapahtuma-organisaatioon, Catalyst Globaliin. Käytettävissäsi onkin yli 170 tapahtumaformaattia, oheisohjelmaa ja tiimiaktiviteettia niin Suomessa kuin missä päin maailmaa tahansa. Tutustu suosittuihin aktiviteetteihin tai kysy lisää:
Timo Heinaro, timo@seikkailu.fi tai seikkailu@seikkailu.fi, p. 010 430 0800

 


Osallista vieraat

Ulkopuolisten puheen tai taiteen ammattilaisten hyödyntäminen yleensä kannattaa. He osaavat asiansa viimeisen päälle asiapitoisesta koulutussisällöstä viihdyttävään ohjelmanumeroon. Muistijälki syntyy kuitenkin entistä vahvemmin, kun annat vieraidesi osallistua mukaan ohjelmaan. Ihmiset ovat usein mielissään, kun heidän mielipiteitä kysytään ja henkilöstön annetaan vaikuttaa. Tässä muutamia kokeilunarvoisia ehdotuksia ryhmäaktiviteettien lisäksi:

 • tiimin esittäytyminen
 • onnistuneen projektin esittely
 • kilpailu: lipsync, räppibattle, tietovisa
 • äänestys: paras asu, hauskin kuva
 • peli: mölkky, tehtävärastit

Hyödynnä myös tarjoilut omana ohjelmanumerona. Tuunaa aamupuurosi tai anna tilata valittu annos kokilta. Muista myös taidokkaat showbaarimikot, jotka sekoittavat cocktailit ja mocktailit asiakkaasi nenän edessä. Ideoidaan lisää tapoja erottautua ja luoda se kuuluisa viimesilaus tilaisuudellesi.

Lisää vinkkejä blogissamme:

Kaikilla aisteilla

Hyödynnä aisteja tilaisuudessasi ja vahvista muistijälkeä.

Lue lisää

Elävöitä sisällöllä

Kuinka suunnittelet oikeanlaisen ohjelmasisällön?

Katso täältä

Oikea puhuja

Miten valitset sopivan puhujan yleisöllesi

Lue vinkit