Skip to content

VIMMAinen halu auttaa

VIMMAinen halu auttaa

Vimmacompany järjesti Lapsimessuille 2018 lasten sairaalavaatteiden lanseeraustilaisuuden. Koskettavassa näytöksessä esiintyi Turun yliopistollisen keskussairaalan TYKSin lasten ja nuorten syöpäsairauksien osaston potilaita ja lapsisyöpäperheiden kerho Sykerön lapsia. Vierailevana artistina mukana oli omaa tarinaansa räppäävä JoacimViljamaa.

Hauskoilla kuoseilla kuvitetut sairaalavaatteet suunniteltiin pilottina TYKSin lasten ja nuorten syöpäosastolle, jonne vaatteet lahjoitettiin messujen jälkeen. Tavoitteena tulevaisuudessa on laajentaa ideaa myös muihin sairaaloihin.

”Lapsimessuilla esiintyneiden lasten rohkeus valtavan yleisömeren edessä kouraisi sydäntä – semminkin kun monet lapsista olivat sairautensa aikana eläneet infektioriskin vuoksi varsin suojattua elämää. Yleisö eli koskettavassa näytöksessä täysillä mukana. Tuskin kukaan poistui katsomosta kuivin silmin. Kokemus oli unohtumaton ja liikuttavaNäytös oli meille koko vuoden tärkein tapahtuma ja saimme Lapsimessujen näytöksellä merkityksen ja sisällön koko vuoden työlle”, sanoo Vimmacompany Oy:n Design Manager Marjut Rahkola.

Mesoaja Gaalassa Vuoden Messutekona palkittu tempaus keräsi suuren mediahuomion. Auttamisen halu ja tekemisen riemu yhdessä heikoimpien kanssa tekivät vaikutuksen tuomaristoon. Vimmacompany tuotti iloa ja hyvää mieltä sinne, missä sitä eniten kaivattiin. Lisäksi vaateyritys loi kaupalliseen ympäristöön jotain uutta aidosti hyvää tuottavaa.

Lue lisää Lapsimessuista >>