Siirry sisältöön

Tapahtuman jälkeen

Varaa tila tapahtumaasi!

Tilaisuus ei pääty vielä viimeisen vieraan lähdettyä!

Kiitä & kerää palaute

Muista kerätä henkilökunnaltasi palautetta välittömästi tapahtuman jälkeen, kun tapahtumat ovat vielä tuoreena heidän muistissaan. Työntekijöiltäsi saatu palaute kertoo tapahtumasi onnistumisesta paljon. Ota ylös asiat, joita he sanovat ja hyödynnä niitä tulevissa tapahtumissa. Saattaa olla, että keksit niiden avulla seuraavan vuoden teeman, lisäideoita markkinointiin tai muuta hyödyllistä.

Lunasta lupaukset 

Lunasta antamasi lupaukset osallistujille ja jaa tilaisuuden materialit, kuvat ja videot sovittuun päivämäärään mennessä ja mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen. Ilmoita valokuvien käyttöoikeudet selkeästi ja toimi nopeasti, mikäli joku haluaa kuvansa poistettavan.

Laske osallistujat/noshow

Osallistujien ja ilmoittautuneiden suhteen laskeminen on tärkeää, sillä se auttaa sinua varautumaan seuraavaan tapahtumaan paremmin. Mikäli sinulla oli paljon noshowta, yksi tapa vähentää sitä on periä noshow-maksu. Lisäksi kannattaa tehdä jonotuslista, jolla voidaan joustavasti ja nopeastikin saada osallistujia, mikäli perumisia ilmenee.

Kaipaatko lisää vinkkejä?

Lataa yksityiskohtaisempi opas täältä