Skip to content

Kawasaki tuplasi messumyyntinsä

Kawasaki-moottoripyörien messumyynnin liikevaihto kaksinkertaistui edellisvuodesta.
Koko vuoden osalta markkinaosuus nousi 24 %.

Kawasaki-moottoripyörien maahantuojana on jo vuodesta 1965 toiminut Sumeko Oy, joka on osa suomalaista perheyhtiötä SGN Groupia. Sumeko Oy on erikoistunut vapaa-ajan laitteiden tukkukauppaan. Se edustaa vuosittain Kawasakia Pohjoismaiden suurimmilla MP-moottoripyörämessuilla Helsingissä.

Sumeko Oy osallistui MP18 Moottoripyörämessuille tavoitteenaan luoda selkeä, elämyksellinen ja houkutteleva messuosasto myynnin kasvattamisen tueksi sekä sitouttaa koko tiimi vastaanottamaan kaikenikäiset messuvieraat.

Yritys asetti tavoitteensa korkealle, keskitti panoksensa rohkeasti tapahtumamarkkinointiin ja teki pitkäjänteistä ja sitoutunutta työtä tavoitteensa eteen tapahtumaa ennen, sen aikana ja jälkeen.  Tavoitteet saavutettiin hienosti.

”Kawasaki-moottoripyörien messumyynnin liikevaihto kaksinkertaistui edellisvuodesta. Koko vuoden osalta markkinaosuus nousi 24 %. Osastomme sai paljon ansaittua huomioita mm. mediassa. Markkinoimme ennakkoon aktiivisesti uutuuspyöriämme sekä niiden koeajomahdollisuutta Euroopan pisimmällä sisäkoeajoradalla. Jatkoimme myös messujen aikana kohdennettua tekstiviestimarkkinointia koeajajille.”

Onnistumisen avaimet:

  • kerro osallistumisesta ennakkoon
  • viesti tapahtuman aikana aktiivisesti
  • hoida kaupat kotiin messujen jälkeen