Skip to content

RealLift triplasi tavoitteensa

RealLift Oy tavoitti kohderyhmänsä tehokkaasti Kuljetus-Logistiikka-messuilla. Ainoana Suomessa järjestettävänä laajasti kuljetus- ja logistiikka-alan tuotteita ja palveluita esittelevänä tapahtumana messut osui juuri yrityksen tarpeeseen

Ensimmäistä kertaa Kuljetus-Logistiikka-messuille osallistunut RealLift Oy tahtoi uutena yrityksenä kasvattaa tunnettuuttaan ja löytää uusia asiakkaita. Yritys esitteli messuilla trukkeja ja henkilönostimia. He panostivat osastohenkilökuntaan ja ottivat asiakkaat vastaan osastollaan vahvalla tiimillä. Verkostoitumistapahtumana Kuljetus-Logistiikka oli erinomainen ja siellä tehtiin myös kauppaa. Messuilla tiimi kohtasi hankinta- ja logistiikkapäättäjät.

”Kuljetus ja logistiikka kuuluvat tiiviisti yhteen. Synergiaetu on meille todella suuri”, kertoo liiketoimintapäällikkö Jesse Kuhlman RealLift Oy:stä tyytyväisenä. ”Olemme onnistuneet tapahtumassa yli odotusten. Myyntiä on tehty triplasti enemmän, kun mikä oli tavoitteemme. Asiakkaitamme on sekä kuljetus- että logistiikka-alalla ja heidät olemme kohdanneet täällä tehokkaasti.”

Kuljetus-Logistiikka 2019 järjestettiin 9. – 11.5.2019 Messukeskuksessa yhteistyössä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n, Autotuojat ja -teollisuus ry:n ja Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet toimialaryhmän kanssa. Messuihin osallistui 216 yritystä ja siellä vieraili 15 500 kävijää.

Lue lisää Kuljetus-Logistiikka-messuista: www.kuljetuslogistiikka.fi