Siirry sisältöön

Kuluttajatapahtuma tarjosi kulissit B2B-kohtaamisille

Kampaamotuotteita valmistava ja maahantuova Miraculos Oy toteutti Four Reasons -tuotteiden brändiuudistuksen I love me -messujen yhteydessä. I love me on kuluttajatapahtuma, joka kerää samaan aikaan järjestettävän Beauty Pro -ammattitapahtuman kanssa paikalle myös hiusalan ammattilaisia ympäri Suomea. Miraculos päätti käyttää tilaisuuden hyödykseen ja järjestää kampaajille oman tilaisuuden I love me -messujen tarjoamissa hulppeissa puitteissa. B2B-tilaisuus toteutettiin I love me -näytösalueella ja sen ympäristössä lauantai-iltana, messujen sulkeuduttua.

Ilta koostui kampaajia kiinnostavasta ja inspiroivasta ohjelmasta: kansainvälisten kouluttajien demoista sekä hiusnäytöksen valmistelujen seuraamisesta. Lisäksi tarjolla oli pikamanikyyrejä ja -meikkejä sekä glitterkoristelua. Four Reasons -brändiuudistuksen esittelyä tahditti livemusiikki ja tunnelmaa täydensivät ruoka- ja juomatarjoilu. Loppuhuipennuksena koettiin näyttävä hiusmuotinäytös.

Four Reasons hiusdemo

  • I love me -messujen suuri kävijämäärä varmistaa, että mukana oleva yritys tavoittaa mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita. Siksi tämä oli meille sopiva tapahtuma lanseerata Four Reasons -sarjan uudistettu brändi-ilme ja tavoittaa paljon sekä kuluttajia että myös kampaamoalan ammattilaisia, kertoo markkinointipäällikkö Titu Salmela.

 

Four Reasons brändiuudistus I love me -messuilla

  • Halusimme tuoda uudistuneen Four Reasons brändi-ilmeen esille unohtumattomalla tavalla sekä kertoa vuoden 2019 lanseerauksistamme. Tapahtuma onnistui mielestämme hyvin ja myös asiakkaat olivat tyytyväisiä. Paikalla oli yli 700 vierasta ja tunnelma oli katossa. Kansainvälinen näytös kruunasi illan ja vakuutti varmasti kaikki paikallaolleet.
Lue lisää I love me -messuista