Siirry sisältöön

Salajengi laajeni Lapsimessuilla

Tutustu Lapsimessuihin

Mitä syntyy, kun yhdistetään suomalaiset eettisesti tuotetut lastenvaatteet, toive laajemmasta asiakaskunnasta ja keväiset Lapsimessut? Vaatemerkki Lumoanin tapauksessa ainakin merkittävä kasvu tuotteiden myynnissä ja huikea näkyvyys!

Lumoan osallistui kevään 2018 Lapsimessuille tarkoituksenaan oman näkyvyytensä vahvistaminen yhä laajemmalle asiakaskunnalle sekä uuden keväisen valikoiman esittely. Lapsimessut tuntui juuri oikealta paikalta tavoitteen saavuttamiseksi, sillä siellä olisi mahdollisuus tavoittaa sekä olemassa olevat asiakkaat että uudet tuttavuudet. Messuilla esiteltiinkin kevään tuliterä vaatemallisto, jonka lisäksi esillä oli vanhoja suosikkeja.

– Messut olivat yhtä suurta hulinaa ja sujuivat yli odotusten. Pääsimme yli tavoitteen niin euromääräisesti kuin uusien kanta-asiakkaiden määrässä laskettuna. Kutsumme kanta-asiakkaitamme salajengiksi, joille lähtee aika ajoin salaisia sähköposteja etuineen. Messuilla oli mahdollisuus liittyä mukaan tähän jengiin ja sähköpostilista kasvoikin viikonlopun aikana mukavasti. Verkkokaupan myynnissä näkyi kasvua vielä messujen jälkeenkin, sanoo Lumoan Groupin toimitusjohtaja Suvi Valkeiskangas.

Lumoan jakoi messuosaston aiemmin tänä vuonna ostamansa sisustusmerkki Luona Interiorin kanssa, ja tarkoituksena on laajentaa toimintaa myös sisustuspuolelle. Sen lisäksi messut ja sieltä saatu asiakaspalaute rohkaisivat kasvattamaan lastenvaatteiden tuotevalikoimaa entisestään.

– Saimme paljon kyselyitä aikuismallistomme laajentamisesta myös lastenkokoihin. Meille on tärkeää kuunnella asiakkaidemme toiveita ja pienehkönä startup-yrityksenä meidän on helppo reagoida toiveisiin. Tänä päivänä valikoimistamme löytyykin naistenvaatteiden lisäksi myös näihin sopivia lastenvaatteita, Valkeiskangas hehkuttaa.

Lumoan on vuonna 2011 perustettu suomalainen vaatemerkki, joka on tunnettu myös hopeakoruistaan. Periaatteena on luoda ajattomia ja rentoja vaatteita, joissa kantajan persoona pääsee esiin. Lumoan edustaa ajatusta siitä, että jokainen ihminen lumoaa. Tätä ideaa yritys haluaa myös eettisillä ja ekologisilla tuotteillaan vahvistaa.

Lumoan suuntaa Lapsimessuille myös ensi keväänä. Tarkoituksena on lumota asiakkaita muun muassa kaksi kertaa edelliskevättä suuremmalla osastolla!

Lapsimessuilla 2018 Lumoan:

  • kasvatti kanta-asiakasrekisteriään
  • lisäsi myyntiään vielä messujen jälkeenkin
  • sai toimivia ideoita tuotekehitykseen suoraan asiakkailta
Tutustu tapahtumaan