Siirry sisältöön

Olemme saaneet messulaisilta apua ihan kaikessa

Mesoaja-voittaja 2019 Vuoden tapahtuma -sarjassa oli Hurstin Avun joulujuhla Messukeskuksessa. Koskettavan juhlan tavoitteena on antaa joulu yksinäisille ja syrjäytyneille, jotta jokaisella olisi mahdollisuus lämpimään juhlaruokaan ja joulun tunnelmaan.

Tässä tapahtumassa tulosta ei mitata euroissa vaan siinä, että liki 2000 juhlan osallistujaa saa hyvän mielen ja vatsat täyteen ruokaa.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry aloitti toimintansa 1960-luvulla. Nykyisin yhdistyksen toimintaa pyörittää jo neljäs Hursti, Veikon pojantytär Sini Hursti. Vaate- ja ruoka-avustuksia jaetaan tarvitseville ympäri vuoden järjestämällä erilaisia tapahtumia. Toiminta pyörii lahjoitusten varassa.

– Ilman vapaaehtoisia ja yhteistyökumppaneita emme tähän pystyisi. Vaikka juhlamme ei ole aivan tavanomainen tapahtuma, yhtiökokous tai messut, on Messukeskuksen henkilökunta ollut tuessaan suurenmoinen. Olemme saaneet apua ja neuvoja aivan kaikessa, sanoo Sini Hursti.

– Messukeskukseen on helppo tulla ja tilat ovat iäkkäillekin ihmisille esteettömät. Ammattimaisuus kaikenlaisten tapahtumien järjestämisessä näkyy niin suurissa asioissa kuin pienissä yksityiskohdissa. Kalustus ja tunnelmavalaistus odottavat meitä valmiina, ja valtavassa keittiössä on helppo sekä kokata että siivota jäljet juhlan jälkeen. Niihin pieniin yksityiskohtiin kuuluvat esimerkiksi tarjoilukärryt talon puolesta – jollekin ehkä pieni asia, meille iso. Mitä luksusta tarjoilun sujuvuuden kannalta!

– Juhlamme on erityislaatuinen ja sen toteutuminen Messukeskuksessa jo monena vuotena todistaa, että Messukeskus sopii kaikenlaisten tapahtumien paikaksi. Nythän Messukeskuksessa järjestetään jopa musikaaleja! Vain mielikuvitus on rajana, ja henkilökunta osaa varmasti auttaa ja suunnitella ikimuistoisen tapahtuman.

Kuva © Lehtikuva

”Juhlamme suunnittelu ja toteutus sujuu Messukeskuksessa unelmatyyliin, helposti kuin automaatista tilaten.” Sini Hursti