Skip to content

Anno hypetti Habitaressa

Näin Anno onnistui

Kodintekstiilejä ja erilaisia sisustustuotteita käsittävä Anno-brändi lanseerattiin uudelleen. Areenaksi Anno valitsi Habitaren ja messut yhdistettiin saumattomasti muuhun markkinointiviestintään. Malliston tuomista kuluttajien saataville saatteli tehokas ennakkohypetys.

Brändin uudelleenlanseerauksessa otettiin haltuun perinteiset ja uudet kanavat, mutta erityisen hienosti markkinointisuunnitelmaan sisällytettiin Habitare-messujen hyödyntäminen. Verkkokauppa avautui samana päivänä kuin Habitare-messut alkoivat. Annon uusi valikoima oli nähtävillä Habitaressa.

Anno lämmitteli mediaa ennakkotiedotteella uuden malliston lanseerauksesta syksyn Habitaressa jo kuukausia ennen tapahtumaa. Myös sosiaalista mediaa hyödynnettiin tuloksellisesti. Tarinaa rakennettiin eri markkinointikanavissa, mutta varsinkin somessa läpi kevään ja kesän käsi kädessä Habitaren kanssa.

Tapahtuma toimi viimein näyttämönä uudelle mallistolle, ja brändi uudelleenlanseerattiin onnistuneesti Habitare 2017 -messuilla. Komean paluun kruunasi harmoninen messuosasto, joka ilmensi vahvasti brändiä. Osasto nousi yhdeksi Sisustustoimittajat ry:n suosikeista Paras messuosasto -valinnoissa.

Odotuksia Anno-merkin uudelle maailmanvalloitukselle rakennettiin taitavasti ja monipuolisesti.

  1. Habitare valittiin tuotesarjan uudelleenlanseerauksen näyttämöksi
  2. Loistava ennakkomarkkinointi sai aikaan hypen jo ennen tapahtumaa
  3. Osasto oli onnistunut – Sisustustoimittajat valitsivat sen yhdeksi Habitare-messujen parhaista
Anno: nainen ja kuppi

Annon kodintekstiilit ja sisustustuotteet saivat uuden elämän Habitaressa. Onnistunut messukampanja puolestaan palkittiin Mesoaja Gaalassa.

Annon tekstiilit

Annon komea paluu näyttäytyi Habitaressa harmonisena messuosastona, jonka selkeä keskipiste olivat pellavaiset jättiletit. Osasto ja mallisto puhuivat samaa kieltä, kaikki oli kaunista ja harkittua.