Zones by Särkänniemi Lempäälään

Zones by Särkänniemi Lempäälään

Tiedote 19.1.2018

Lempäälän Ideaparkiin uusi viihdekeskus – Zones by Särkänniemi

Keväällä 2018 Lempäälän Ideaparkissa avataan keväällä 2018 uusi viihdekeskus, Zones by Särkänniemi. Viihdekeskus yhdistää saman katon alle useita eri vapaa-ajanviettotapoja, joista vieraat voivat valita omiin tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden.

Lempäälän messuosastolla on mukana Zones by Särkänniemen lisäksi myös Lumiravit, jotka järjestetään Ideaparkissa, sekä viisi matkailuyritystä Lempäälästä. Messut ovat lähteneet mukavasti käyntiin ja Lempäälän kohteet herättävät kiinnostusta, iloitsee Elina Kivi Lempäälän Kehitys Oy:stä.

Perinteinen matkailukohde on Birgitan polku, jo 20-vuotias vaellusreitti Lempäälän vaihtelevissa maastoissa. Lempäälän Luontaiskylpylä tarjoaa majoitusta ja hoitopalveluja 90 vuoden kokemuksella. Vaihmalan Hovi on hotelli, ravintola, kylpylä ja putiikki samassa paketissa. Koskikellujat järjestää ohjelmapalveluja erityisesti vesistöympäristössä. Kärppälän Rustholli tarjoaa aamiaismajoitusta ja tapahtumapaketteja ja Laurilan Lomamökit majoittaa ympäri vuoden mökeissä.

Lisätiedot:
Elina Kivi, Lempäälän Kehitys Oy
040 667 0981
elina.kivi@lempaala.fi
www.visitlempäälä.fi

Lisätiedot Zones by Särkänniemi

FunZones Oy
Puistonjohtaja Maria Eskelinen, puh. 0207 310 501, maria.eskelinen@zonesbysarkanniemi.fi