Viimeinen tahto – ensimmäistä kertaa yksissä kansissa

Viimeinen tahto - 3b38 ·

Viimeinen tahto on tuonut markkinoille nimeänsä kantavan vihkon, joka sisältää kaiken tarvittavan hautaussuunnitelmasta hoivatahtoon. Kyseessä on ainoa markkinoilla oleva kokonaisuus, joka kattaa näin laajasti eri aiheet. Mukana on myös muista vastaavista vihkoista poiketen osio koskien digitaalista jäämistöä.

Vihkon tarkoituksena on tehdä viimeisen tahdon ylöskirjaaminen mahdollisimman helpoksi; kaikki tarpeellinen on ensimmäistä kertaa yksissä kansissa. Samalla on tahdottu helpottaa omaisten työtä surun keskellä, koska kaikki tärkeät tiedot löytyvät yhdestä paikkaa.

Vihko sisältää hautaussuunnitelman, muistotilaisuussuunnitelman, hoito- ja hoivatahdon, elinluovutuskortin sekä ”muut tärkeät asiat ja asiakirjat” ja digitaalinen jäämistö -osiot. ”Muut tärkeät asiat ja asiakirjat” – osiossa käsitellään esimerkiksi taloudellisia asioita. Digitaalinen jäämistö – osiossa käydään läpi muun muassa digitaalisia käyttäjätilejä. Lisäksi mukana on ohjeita digitaalisen jäämistön perintösuunnitteluun; mitä kaikkea on hyvä huomioida ja erilaisia tapoja asian hoitoon.

Vihko on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Vihkon voi ostaa painettuna tai pdf-versiona.

Lisätietoja suvi.taussi@viimeinentahto.com tai www.viimeinentahto.com