Vihreä hiusten- ja hiuspohjanhoitosarja O’right esitellään ensi kertaa kuluttajille I Love Me -messuilla

Vihreä hiusten- ja hiuspohjanhoitosarja O’right esitellään ensi kertaa kuluttajille I Love Me -messuilla

Vihreä hiusten- ja hiuspohjanhoitosarja O’right esitellään ensi kertaa kuluttajille I Love Me -messuilla

Taiwanilainen O’right paljon enemmän kuin pelkkä hiustenhoitotuote. Se, mikä erottaa O’rightin muista on selkeä johdonmukaisuus. O’right ei ole vain sisällöltään laadukas ja ekologinen, se ajattelee paljon kauemmas. Koko brändi suunnittelusta, kehityksestä, tuotannosta, logistiikasta, tehtaista ja markkinoinnista, siis jokainen askel asetetaan tasapainoon ympäristön kanssa. Näin tehdään oikeasti ekologinen tuote.
O’right kunnioittaa ympäristöä. O’right pääkonttori toimii puhtaalla aurinko- ja tuulivoimalla. O’rightin pääkonttorissa rakennettiin sadeveden ja veden tuotannon kierrätysjärjestelmä. Tämä vähentää merkittävästi veden kulutusta. Lisäksi vettä säästyy jokaisen O’right shampoo levityksen yhteydessä, sillä O’right shampoo on helpompi pestä pois sen ohuemman koostumuksen ansiosta ja koska siinä ei haitallisia aineita. Näin säästyy jopa 30% veden kulutuksesta.
O’right pakkauksissa käytetään FSC -sertifioitua paperia. Jokaisessa tuotelaatikossa on siemenpaperi. Laitat vain paperin maaperään niin, että siemenet voivat kasvaa luoden iloa sinulle ja muille.
Tarrat ja pakkaus sekä kaikki mainosmateriaalit painetaan ympäristöystävällisellä soijamusteella
Tyylikkäät korkit on valmistettu bambusta ja ne tietysti ovat myös 100% hajoavia
O’right vähentää muovia – innovatiivinen tree-in-the bottle käsite tarkoittaa, että shampoopullo voidaan 100% kompostoida eli siitä ei jää mitään jäljelle. Tämä on yksi mielenkiintoisimmista ja palkituimmista O’right suunnittelijoiden innovaatiosta – tyhjästä pullosta voi kasvaa puu. Puu pullosta -pullo on valmistettu 100% kompostoitavasta materiaalista ja puun siemenet on piilotettu pullon pohjaan. Sopivassa ympäristössä kompostoitava materiaali hajoaa yhden vuoden kuluessa ja palaa sen alkuperään eli takaisin luontoon.

Sarjaan kuuluu shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi muun muassa öljyjä, muotoilutuotteita ja erityisesti hiuspohjan hoitotuotteita kuten kuorinta-aineita, hiustoniceja & rauhoittavia geelejä. Aasialainen hiustenhoito kun perustuu juuri päänahan hyvinvointiin ennen kaikkea.

Tervetuloa tutustumaan sarjaan osastollemme!

Osastonumero: 6d60
Tiedustelut: Tanja Päivinen tanja@oright.fi 040 1420115

Attachments