Uusi tapahtuma TsigaBoom! tuo sirkus- ja tivoliviihteen vuodenvaihteessa Messukeskukseen


TsigaBoom! on uusi koko perheen viihdetapahtuma, joka valloittaa Helsingin ensi vuodenvaihteessa. 26.12.2021 – 8.1.2022 avautuva TsigaBoom! syntyy Sirkus Finlandian, Tivoli Sariolan ja Messukeskus Helsingin yhteistuotantona.

Kansallissirkuksemme Sirkus Finlandia ja huvilatteisiin ja peleihin erikoistunut Tivoli Sariola yhdistävät nyt ensimmäistä kertaa voimansa tässä laajuudessa. Ainutkertaisen viihdekokemuksen areenana on Messukeskus, palveluiltaan, sijainniltaan ja turvallisuudeltaan huipputason tapahtumapaikka Helsingin Pasilassa.

Sirkus Finlandia tuo ohjelmaan päätähuimaavaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten kansainvälisten sirkustaiteilijoiden näytöksin. Tivoli Sariola puolestaan täyttää Messukeskuksen korkeat hallit koko perheen karusellein, perheen pienimmille soveltuvin laittein ja lukuisin hurjin nuorisolaittein.

– Sirkus- ja tivoliviihteestä pääsee nyt nauttimaan keskellä joulun lomakautta. TsigaBoom! yhdistää sirkuksen taikamaailman ja tivolin ihmeet tavalla, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty, kertoo Sirkus Finlandian johtaja Carl Jernström jr.

– Hyväntuulinen TsigaBoom! viihdyttää, lumoaa ja sopii koko perheelle. Lupaamme vieraillemme hattarantuoksuisia elämyksiä ja vatsanpohjaa nipistävän menon, sanoo Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola.

– Messukeskus soveltuu monenlaisten tuotantojen alustaksi. TsigaBoom! on osa uutta liiketoimintaa, jota kehitämme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi viihtymään, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Tapahtuman esiintyjät ja laitekattaus julkistetaan syyskuussa. Lippujen sekä perheille, ryhmille ja yrityksille soveltuvien lippupakettien myynti alkaa 1.10.2021.

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua | Messukeskus Helsinki 26.12.2021 – 8.1.2022 | tsigaboom.messukeskus.com | #tsigaboom #sirkusfinlandia #tivolisariola #messukeskus #tivoliasirkustariemua

Lisätietoja:
Sirkus Finlandia, tiedottaja Jouni Aalto, +358 50 5212341, jouni.aalto@sirkusfinlandia.fi
Tivoli Sariola, viestintäpäällikkö Tinna Kontinen, +358 40 767 1601, tinna.kontinen@tivolisariola.fi
Messukeskus Helsinki, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, +358 50 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com

TsigaBoom!-tunnus median vapaaseen käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/TsigaBoom!/