Turvallisuus 2022 -messut siirtyy tulevaisuuteen

Turvallisuus 2022 -messut siirtyy tulevaisuuteen

Turvallisuus 2022-messuja ei järjestetä tammikuussa samanaikaisesti FinnSec 2022 ja Kiinteistö 2022 -messujen kanssa. Turvallisuus-messujen toimeksiantaja pitää ajankohtaa nyt huonona, sillä tapahtuma on puhtaasti viranomaisille suunnattu. Uutta ajankohtaa palo- ja pelastustoimen Turvallisuus-messuille ei ole vielä sovittu.

Palo- ja pelastusalan Turvallisuus-messut oli tarkoitus järjestää ensimmäistä kertaa samaan aikaan FinnSec-messujen kanssa ja Helsingissä. Turvallisuus-messujen toimeksiantaja Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys sopi tapahtuman siirtymisestä myöhemmäksi Messukeskuksen kanssa. ”Tässä tilanteessa meille on tärkeätä siirtää tapahtuma, sillä pelastusalan ammattilaisille suunnattua tapahtumaa on juuri nyt erittäin hankala järjestää ja viranomaisten mahdollisuutta osallistua messuihin ei voida varmistaa”, kertoo Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Timo Kangasniemi. ”Mietimme nyt uutta ajankohtaa Turvallisuus-messuille. Emme tule kuitenkaan järjestämään niitä vuonna 2022.”

FinnSec ja Kiinteistö järjestetään 12.–13.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Turvallisuusala kokoontuu tammikuussa Pohjoismaiden merkittävimpään turvallisuusteknologian ja -palveluiden tapahtumaan, FinnSec-messuille. Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan. Samanaikaisuus Kiinteistö-messujen kanssa tuo lisäarvoa molemmille tapahtumille.

FinnSec 2022 ja Kiinteistö 2022 järjestetään keskiviikosta torstaihin 12.–13.1.2022. Tapahtumat järjestää Messukeskus toimeksiantajinaan FinnSec-messuilla Finnsecurity ry ja  Kiinteistö-messuilla Isännöintiliitto ja Suomen Kiinteistöliitto. Edellisen kerran tapahtumat järjestettiin samanaikaisesti vuonna 2019.

Tapahtumiin voi rekisteröityä veloituksetta:

www.finnsec.fi  
www.kiinteistomessut.fi

Lisätietoja 
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys, hallituksen pj. Timo Kangasniemi, puh. 040 556 8906, timo.kangasniemi@vema.fi

Kuvia edellisistä messuista ja tapahtumien logot:  http://mediabank.messukeskus.com