Suurmusikaali We Will Rock You Suomeen ja Messukeskukseen huhtikuussa 2020 – MAMMA MIA! -musikaalin tuottajien seuraava jättishow

We Will Rock You tunnuskuva

Yksi maailman menestyksekkäimmistä musikaaleista saa ensi-iltansa Helsingissä 17.4.2020. Liput tulevat myyntiin 5. joulukuuta 2018 ja suomenkielisiä esityksiä tullaan esittämään rajoitetun ajan vuoden 2020 huhti-, touko ja kesäkuussa Helsingin Messukeskus Amfi -teatterissa.

“We Will Rock You tulee olemaan tasoltaan ainutlaatuinen. Musikaalia ei ole koskaan aiemmin esitetty Suomessa ja kevään 2020 suomenkielellä esitettävä musikaali on yhteistyö suomalaisen ja kansainvälisen huipputason tuotantoryhmän kesken. Kokoluokaltaan musikaali on kansainvälisten suurtuotantojen tasoinen”, musikaalin tuottajaryhmään kuuluva Johan Storgård kertoo.

We Will Rock You -musikaalin käsikirjoituksesta, sävellyksestä ja sanoituksesta vastaavat Queen ja Ben Elton. Suomenkieliseen kantaesitykseen kiinnitetään ammatillisesti vahva tekijäkaarti.

Musikaalin tuottajat toivat Suomeen yli 90 000 katsojaa keränneen MAMMA MIA! musikaalin keväällä 2018 ja haluavat jatkaa suomalaisten ilahduttamista huippuluokan esityksillä:

”Pyrimme vastaamaan musikaalinystävien toiveisiin ja kartoitimme MAMMA MIA! musikaalin jälkeen suomalaisten toiveita seuraavasta hittimusikaalista. Queen-musikaali We Will Rock You sai valtavan määrän kannatusta”, Storgård kertoo musikaalivalinnan taustoista.

We Will Rock You -musikaali sai ensi-iltansa 2002 ja tarina kiehtoo katsojia edelleen ympäri maailmaa. Suomen ensimmäisessä We Will Rock You -tuotannossa lavalle astuu tunnettuja nuoria suomalaisia laulajia ja tanssijoita.

”Haluamme löytää kaikkien tuntemiin ja rakastamiin Queenin kappaleisiin juuri oikeat esiintyjät ja keskustelemme paraikaa monien Suomen kiinnostavimpien kykyjen kanssa rooleista”, Storgård kertoo.
Lipunmyynti käynnistyy Lippupisteen kautta ja joulukuussa avataan myyntiin parhaat paikat. Esitykset alkavat 17.4.2020. Musikaalin kappaleita ei tulla äänittämään myyntiin, vaan suomenkieliset kappaleet voi kuulla vain paikan päällä.

Lisätietoja: Johan Storgård ACE-Production, toimitusjohtaja 050 517 3224 johan.storgard@ace-production.com

We Will Rock You -musikaalista

Kansainvälistä menestystä niittänyt hittimusikaali We Will Rock You tuotetaan suomeksi keväällä 2020. Alkuperäinen We Will Rock You sai ensi-iltansa vuonna 2002 Lontoossa. West Endissä valtavaa suosiota nauttinut musikaali esitetään suomeksi Messukeskus Amfi -teatterissa Helsingissä ja lavalla tullaan näkemään suomalaisia huippuesiintyjiä.

Musikaali kietoutuu Queenin suosituimpien kappaleiden ja sanoitusten ympärille. We Will Rock You sijoittuu tulevaisuuteen, jossa maapalloa hallitsee tyranni. Yksinvaltias on kieltänyt live-musiikin esittämisen ja rock-musiikki on kadonnut kokonaan. Niin kutsuttu GaGa-sukupolvi kuuntelee samaa musiikkia, katsoo samoja elokuvia, käyttää samanlaisia vaatteita ja ajattelee samalla tavalla.

Joukossa on kuitenkin muutamia, jotka eivät halua sulautua massaan. Valtavirtaa vastaan uiva parivaljakko, Galileo ja Scaramouche, taistelee vapaan ajattelun, muodin ja erityisesti musiikin puolesta. Rock-musiikin henkiin herättämistä ei voi estää, kun historian havinasta löytyy Queenin kitaristin Brian Mayn kitara. Musikaalissa kuullaan Queenin suosituimpia kappaleita, kuten I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now ja Another One Bites the Dust.

Musikaali on unohtumaton ilotulitus upeaa live-musiikkia, huikeita esiintyjiä ja unohtumattomia rock-kappaleita.

Liput tulevat myyntiin 5.12. osoitteessa www.lippu.fi