Suomalaisen Menumat-ateriapalvelun suosio jatkaa kasvuaan

Suomalaisen Menumat-ateriapalvelun suosio jatkaa kasvuaan

Oikea ja hyvä ravitsemus on tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Siksi Menumat-ateriapalvelu on ottanut tehtäväkseen toimittaa maukkaita ja ravitsevia aterioita etenkin seniorien koteihin kaikkialla Suomessa. Menumat-ateriapalvelu erottautuu joukosta ainutlaatuisella palvelukonseptillaan, jossa ruoan laadusta ja turvallisuudesta on huolehdittu aina asiakkaan lautaselle saakka. Asiakkaalle mahdollistetun valinnanvapauden ja muiden hyötyjen ansiosta palvelun suosio on edelleen jatkanut kasvuaan.

Suomen väestö ikääntyy ja kotona asuvien yli 80-vuotiaiden määrän ennustetaan kaksinkertaistuvan reilussa 10 vuodessa. Ikääntyessä ruokahalu heikkenee, jolloin proteiineja, ravintoaineita ja energiaa saatetaan saada liian vähän. Ruuanlaitto kotona muuttuu iän myötä myös haastavammaksi ja altistaa vanhukset tapaturmille. Ateriapalvelu kotiin helpottaa usein arkea ja tukee kotona asumista.

Menumat-ateriat ovat Suomessa kokkien käsin valmistamia, ja niistä saa voimaa, vireyttä ja terveyttä. Annokset ovat kuin kotona tehtyjä ja annosten ravintoarvot säilyvät tehokkaasti valmistuksen jälkeisen nopean pakastamisen ansiosta. Palvelun aloitusvaiheessa asiakkaalle toimitetaan kotiin veloituksetta Menumat-palvelulaite, joka koostuu pienestä pakastimesta ja kiertoilmauunista. Pakastimessa ruoat säilyvät turvallisesti asiakkaan kotona. Aterioiden maku ja tuoksu tulevat herkullisesti esiin, kun annokset lämmitetään kotona Menumat-palvelulaitteen uunissa.

– ”Puhuva palvelulaitteemme ”Matti” varmistaa ruoan elintarviketurvallisuuden. Sen avulla pystymme myös tarjoamaan asiakkaalle mahdollisimman paljon valinnanvapautta. Laite on lisäksi todettu kaikissa asiakaskyselyissämme helppokäyttöiseksi ja hauskaksi elementiksi. Asiakkaillamme on turvallinen olo, kun kotona on aina ruokaa saatavilla”, toteaa Menumat Oy:n toimitusjohtaja Kenneth Selén.

Valinnanvapaus ruokien ja ruokailuajan suhteen on palvelun ehdottomia peruspilareita. Monipuolisesta ja laajasta ruokavalikoimasta löytyy aina jokaiselle jotakin. Lisäksi palvelun kautta saa tilattua muita päivittäistä ravitsemusta tukevia tuotteita suoraan kotiin toimitettuna.

Palvelulaitteiden etäyhteyden avulla Menumatin henkilökunta pystyy mm. soittamaan asiakkaille, joilla ruoka on kotona vähissä tai edellisestä ruoan lämmityksestä tai tilauksesta on kulunut aikaa. Menumatin ajatuksena on aidosti välittää asiakkaistaan, tarjota ensiluokkaisia kohtaamisia asiakkaiden kotona sekä olla asiakkaidensa tavoitettavissa ja tukena vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja:
Kenneth Selén, toimitusjohtaja, Menumat Oy, puh. 050 409 0657, kenneth.selen@menumat.fi

Menumat Oy on suomalainen ateriapalveluyritys, jolla on jo yli 1.500 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomea. Yritys tarjoaa laadukasta ja maistuvaa ruokaa yksityiskoteihin, erilaisiin asumispalveluyksiköihin sekä työpaikoille ja toimistoille. Vuonna 2017 Menumat Oy:n liikevaihto oli noin 3,1 miljoonaa euroa. Yrityksen omistaa pieni joukko suomalaisia yksityishenkilöitä. Yritys työllistää noin 20 henkilöä sekä välillisesti useita kuljetusyrittäjiä eri puolilla Suomea. Menumat Oy:lle myönnettiin vuonna 2017 Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Olemme läsnä Hyvä Ikä 2018 messuilla 3.-4.10.2018 osastolla 1e38. Tervetuloa tutustumaan ateriapalveluumme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa!