SULO-tuoli ei katso ikää

SULO-tuoli ei katso ikää

VAUVASTA VAARIIN

Viikonloppu alkoi lauantaina SULO-tuolin osalta reippaalla otteella. Lapset ja aikuiset pääsivät testaamaan istuttavuutta ja rakenteen perinteisiä puusepänliitoksia, joitka ovat ennen olleet huonekaluissa aivan tavallisia.
Kättä lyövät myös muut muodot. SULO-tuolin ajaton look on kuitenkin aivan uusinta uutta. SULO-tuolin muunneltavuus ihastutti ja hämäsi. Esikoululaiselle syöttötuolin pienennysosalla oleva SULO-tuoli näytti aivan vauvan tuolilta, toisin kuin SULO-tuoli ilman selkäosaa. Vaikka Petteri Häkkinen on vekkulisti leikitellyt SULO-tuolin muotoilulla se ei ole lapsellinen.

SULO-tuoli sopii moderniin kotiin siinä missä monen perinteiseen skandinaaviseen sisustukseen, tuttujen klassikkojen rinnalle. Lapsiperheessä se kestää niin aikuisten kuin kasvavien lastenkin esteettiset toiveet.
Muotoilussa asioiden ei tarvitse olla joko tai. SULO-tuolin istuinkorkeus on syöttötuolin ja perinteisen ruokatuolin väliltä. Itseasiassa nk. seniorituolin korkeudessa. Näin tuoli palvelee lasta tasavertaisena tuolilla istujana ruokapöydässä ja tuolina vielä seniorinakin.

LISÄTIETOJA:
www.sulotuoli.fi
INSTA: @sulotuoli
FB: @sulotuoli

Jaakko Vesalainen: 040 8377 007
Petteri Häkkinen: 044 372 1659

Liitetiedostot