Stockmann on syksyn Habitaren pääyhteistyökumppani

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita eri tilojen sisustamiseen.  Tänä vuonna tapahtuman teema kutsuu kuvittelemaan tulevaisuuden uudelleen.  Kodin tyylin luojana ja sisustustrendien suunnannäyttäjänä Stockmann on mukana muovaamassa tulevaa Habitaren vuoden 2021 pääyhteistyökumppanina. Habitare järjestetään 15.-19.9.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kodin, perheen, luonnon, työpaikan ja julkisten tilojen suhde on muuttunut ja muuttuu edelleen. Habitaren tämän vuoden teema, Mielikuvituksen aika, haastaakin miettimään, miten ja minkälaisessa ympäristössä haluamme elää.  Tähän Habitaren kärkiteemaan Stockmann tarttuu luomalla tapahtumassa vieraileville kodinomaisen maailman, joka tunnelmallaan johdattaa keskelle luontoa. Habitaren pääyhteistyökumppanina Stockmann myös osallistuu tapahtuman ohjelman luomiseen ja toteuttaa muun muassa erilaisia työpajoja ja kotimaiseen designiin keskittyviä keskustelutilaisuuksia.

”On hienoa saada ikoninen Stockmann pääyhteistyökumppaniksi vuoden odotetuimpaan sisustustapahtumaan. Habitaren teema, Mielikuvituksen aika, katsoo eteenpäin uuteen vuosikymmeneen, joka ei ole kuten aiemmat. Elämme ajassa, joka on jonkin uuden perusta. Odotamme mielenkiinnolla, mitä pääsemme kehittämään kävijöillemme yhdessä vahvan design- ja sisustustalon, Stockmannin kanssa”, Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna toteaa.

”Inspiraatiomme lähtee luonnosta ja muuntautuvista tiloista, jotka ovat tulleet meille kaikille tutuiksi erityisesti viimeisen reilun vuoden aikana. Kodeista on tullut paikkoja, joissa tehdään töitä ja vietetään entistä enemmän aikaa. Olemme luoneet Casa Stockmannin mallistoon ajattomia, monikäyttöisiä ja lämpöä tuovia tuotteita, joilla on mahdollista loihtia ympäröivään tilaan syksyinen, viihtyisä tunnelma. Syksyn mallistossamme nähdään erityisesti lämpimiä luonnosta poimittuja värejä, Stockmannin omista Casa- ja Villa-mallistoista vastaava brand manager Virpi Kivilahti kertoo.

Stockmann esittelee syksyn uuden Casa Stockmann -mallistonsa Habitaressa. Merkin tuotteet perustuvat ajattomuuteen, laatuun, pitkäikäisyyteen ja muuntuvuuteen. Casa Stockmannin mallistoissa suositaan aina luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa, ja suurin osa tekstiileistä on valmistettu Euroopassa. Habitaren Casa Stockmann osastolla pääsee tutustumaan muun muassa uuteen GOTS-sertifioituun Natura vuodevaate-ja pyyhesarjaan.

Lisätiedot:

Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Virpi Kivilahti, Stockmann, Brand manager, Casa and Villa Stockmann, puh. 050 389 0532

Habitare

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 15.–19.9.2021. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Tänä vuonna Habitaren kansainvälinen ystävä on Joseph Grima.  www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2021

Stockmann

Stockmann tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja. Stockmannilla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta stockmanngroup.com.