Sisustustoimittajat valitsivat Habitaren parhaat messuosastot

Sisustustoimittajat valitsivat Habitaren parhaat messuosastot

Sisustustoimittajat ry on valinnut vuosittain Habitare-messujen parhaat messuosastot. Yhdistyksen jäsenistä koostunut raati valitsi neljä parasta messuosastoa ja antoi yhden kunniamaininnan. Habitare on auki sunnuntaihin 17.9. asti Messukeskuksessa.

 

Neljä parasta osastoa:

Anno (6f48)
Perustelut: Palkintoraati arvostaa suuresti Anno-brändin uudelleenlanseerausta. Annon komea paluu näyttäytyy Habitaressa harmonisena messuosastona, jossa on selkeä keskipiste: pellavaiset jättiletit. Osasto ja mallisto puhuvat samaa kieltä, kaikki on kaunista ja harkittua.

Asun (6e48)
Perustelut: Asun-lehden osasto yhdistelee hienostuneesti taidetta ja sisustusta. Osastolla on vaalea värimaailma ja ilmava tunnelma sekä erilaisia rauhallisia tiloja, joissa messuvieras voi kävellä elämyksestä toiseen.

#kimppakämppä (6m50)
Perustelut: Kolmen yrityksen yhteisponnistus on harmoninen, kodinomainen messuosasto, jossa on paljon luonnonmateriaaleja ja johon tekee mieli jäädä asumaan. ”Kämpän” massiivipuinen rakenne hurmasi raadin, samoin se, että kotoisa tila on jätetty rohkeasti vaille messuhallin spottivaloja ja kimppakämppä on vähän hämärä – niin kuin koti on.

Skanno (6c50)
Perustelut: Palkintoraati ihastui Skannon osaston uskaliaaseen värienkäyttöön ja kansainväliseen tunnelmaan. Selkeästi omanlaisensa osasto on vaihtelua hillityille messuosastoille, ja messukävijöillä on mahdollisuus nähdä kalusteita, joita ei ole ennen Suomessa nähty.

 

Kunniamaininta:

Finarte (6k28)
Perustelut: Mattojen esittely messuilla ei ole helppoa, mutta Finarte suoriutuu tehtävästä hienosti. Pinta-alaltaan pienen messuosaston korkeus on hyödynnetty loistavasti, kun matot riippuvat näyttävästi nahkaremmeissä. Osasto on tyylikäs ja kekseliäs.

– Palkintoraadin työ oli tänä vuonna vaikea, sillä ilahduttavan moni näytteilleasettaja oli todella panostanut esillepanoon ja upeita osastoja oli paljon, kiittelee sisustustoimittaja Susanna Lehmuskoski

 

Lisätiedot:
info@sisustustoimittajat.fi
Tiedottaja Laura Seppänen +358 41 549 5549

Lisätietoja Habitaresta:
tiedottaja Johanna Suni, 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

KUVAT Sisustustoimittajien valinnoista Messukeskuksen kuvapankissa

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017 on MUJI:n pääjohtaja Masaaki Kanai. Samaan aikaan Habitaren kanssa: Antiikki ja HighEnd Helsinki sekä ammattilaisten tapahtumat Showroom ja Forma | www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2017 |