Pitosukat jalkaan ja pidot paranee!

Pitosukat jalkaan ja pidot paranee!

CareCaren pitoa lisäävä sukka estää liukastumista sekä kuivissa että kosteissa tiloissa.

Kaatumisista 25 % on liukastumisia. Niistä osa tapahtuu kosteissa tiloissa. Ajatus liikkumisesta kosteissa tiloissa aiheuttaa monelle potilaalle tai vanhukselle pelkoa liukastumisesta. Tämä estää monia liikkumasta, mikä puolestaan heikentää toimintakyvyn ylläpitoa.

CareCare Oy on kotimainen terveysalan tuotteita valmistava yritys, jonka uusin tulokas Pitosukka rohkaisee liikkeelle lähtöä ja vähentää liukastumisen riskiä.

Taikasukaksikin nimetty verkkomainen pitosukka on kitkainen ja se pysyy paikoillaan valumatta paljaassa jalassa sekä toisen sukan päällä. Joustavan materiaalinsa vuoksi sukka on helppo rullata myös turvonneisiin jalkoihin.

Pitosukka on kehitetty terveydenhuoltoon turvaamaan potilaan liikkumista sairaalassa hoitojakson ajan. Käyttäjät ovat todenneet pitosukan auttavan erilaisissa siirtymistilanteissa: siirtyminen ja asennon vaihto vuoteessa, liikkeellelähtö, liikkuminen potilashuoneessa ja WC-tiloissa.

”Toivomme, että sukkia voi pian ostaa apteekeista ympäri maan.”, sanoo toimitusjohtaja Anneli Muona ja kertoo hauskan, pitosukkaa hyvin kuvailevan tapahtuman:

-103-vuotias henkilö nousi vuoteeltaan seisomaan rollaattoria vasten pitosukat jaloissaan ja sanoi: ”No nyt pitää!” ja lähti kävelemään tokaisten: ”Tässähän pitää nostaa jalkoja kuin kävellessä, kun sukka ei liu’u yhtään.”.

Attachments