PERIFIT – Lantionpohjan Personal Trainer Nro 1

Perifit.fi - 3d48 ·

PERIFIT – Lantionpohjan Personal Trainer Nro 1

Lantionpohjan Personal Trainer Nro 1

Lantionpohjan harjoituslaite, joka on myös peli!

Perifit-harjoitukset ovat sarja älypuhelimen pelejä, joita pelataan lantionpohjan lihaksia hyödyntäen. Jokainen taso on asiantuntijoiden huolellisesti suunnittelema, tasoissa on otettu huomioon eri lähtökohdat.

Perifit yhdistyy langattomasti älypuhelimessa olevaan sovellukseen ja harjoittelu voi alkaa.

Perifit sai alkunsa pariisilaisen fysioterapeutin Sandrine Galliac-Alanbarin ja vastaperustetun Start Up yrityksen nuorten yrittäjien ideasta. Yhdistämällä GAME BOY ja lantionpohjan lihasten aktiviteettia seuraava mittalaite voidaan saada lantionpohjan lihasten harjoituksesta kiinnostava ja viihdyttävä kokemus.

Ongelmana lantionpohjan lihasten harjoittelussa on saada tieto siitä, että todella jännittää ja rentouttaa ”oikeita” lihaksia. Oikeita harjoitteita käydään yleensä läpi ammattilaisen avulla lääkärin ja/tai fysioterapeutin vastaanotolla. Nyt on vihdoin mahdollisuus jatkaa tehokasta harjoittelua kotioloissa Perifitin avulla. Perifit on 26mm leveä ja siinä on 2 sensoria jotka ”aistivat” lihasten supistukset ja rentoutumisen. Voit olla varma, että teet harjoitukset oikealla tavalla.

Treenausohjelmia on useita; virtsankarkailuun, raskauden jälkeen, seksuaaliterveyden parantamiseen. Tämän lisäksi voit valita treenausohjelman sisällä 10 eri tasosta.

Perifit-harjoituslaite on saatavana suomalaisen maahantuojan kautta www.perifit.fi sivuilta tilattuna tai ottamalla yhteyttä

Timo Palander
Citomed Oy
timo.palander@citomed.fi
+358 40 5242 365

Attachments