Papu teki Lapsimessuille kokonaan Suomessa valmistetun laajan malliston!

Papu teki Lapsimessuille kokonaan Suomessa valmistetun laajan malliston!

Kotimainen mallisto valmistui Nokian Neulomossa Lapsimessuille juhlistamaan Suomi 100 -juhlavuotta. ”Ilman Neulomoa emme mitenkään olisi onnistuneet tekemään Lapsimessuille näin laajaa, kokonaan kotimaassa valmistettua trikootuote-mallistoa”, huokaisee Papun perustaja Anna Kurkela.
Jopa malliston trikootuotteiden lisänä tulevat uimapuvut on tehty Pirkanmaalla, Tampereen keskustassa sijaitsevassa Mia-Tuotteessa. Mallisto halutaan myydä Helsingin messukävijoille taatusti kotimaisissa paperikasseissa, jotka on tehnyt valkeakoskelainen Cabassi Oy.
SPLIT-nimellä kulkevan mallisto tulee myyntiin perjantaina 21.4. Helsingin Lapsimessuilla ja lauantaina 22.4. jälleenmyyjien ja Papun omassa verkkokaupassa. Papu-lastenvaatemerkille tuotteiden eettisyys ja ekologisuus on ollut alusta saakka tärkeä. Vuonna 2012 perustetun Papun tuotteiden päämateriaali on sertifioitu luomupuuvilla. Tähän saakka päävalmistusmaa on ollut Portugali.
”Talven aikana pirkanmaalaisen pikkukaupungin Nokian rautatieaseman ympärillä on käynyt kuhina. Toisella puolella asemaa toimii uusien omistajien luotsaama pitkän linjan tekstiilitehdas ja toisella puolella vahvassa nousukiidossa oleva lastenvaatemerkki Papu. Tehtaassa on valmistettu erikoismallistoa Papulle ja mallikappaleet ovat kulkeneet suunnittelijoiden pöydälle ja takaisin tehtaalle jalkapelillä. ”
Nopeasti kansainvälistä jälleenmyyjäverkostoaan kasvattanut Papu valikoitu huhtikuussa mukaan TEKES:n Nuoret Innovatiiviset Yritykset -ohjelmaan, jonka tarkoitus on auttaa yritystä vientiponnisteluissa.
Lisätietoa:
Linkki SPLIT-malliston kuviin: https://www.dropbox.com/sh/142qa233hj4tzzh/AAADySsYID5yeo7ktOXOV49ka?dl=0
Papu Design Oy: http://papustories.com/
Neulomo Oy: http://www.neulomo.com/
Mia-tuote Oy: http://www.miatuote.fi/
Cabassi Oy: http://www.cabassi.fi/
TEKES NIY -ohjelma: https://www.tekes.fi/rahoitus/startup/nuoret-innovatiiviset-yritykset/
LISÄTIETOJA: Projektipäällikkö Anne-Mari Lehtonen 040 5525315 / anne-mari@papustories.com