PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa esillä olivat vastuullisuus ja alan tulevaisuus

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa esillä olivat vastuullisuus ja alan tulevaisuus

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumassa mukana olevat yritykset esittelivät tuotteitaan ja palveluitaan. Monipuolisessa ohjelmassa keskityttiin kestäviin materiaaleihin, kierrätykseen ja tulevaisuuden trendeihin. Viranomaisten muuttuneen koronavirus-ohjeistuksen vuoksi tapahtuma suljettiin poikkeuksellisesti ilmoitettua aikaisemmin. 

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic keräsi Helsinkiin Messukeskukseen pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaiset ja yli 160 alan yritystä. Aiempaa laajemmassa ja monipuolisessa tapahtumakokonaisuudessa panostettiin myös kansainvälisyyteen, sillä puheohjelmasta puolet oli englanniksi.

Vastuullisuus oli tapahtuman teemoissa merkittävästi esillä ja tapahtumakokonaisuuden vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy, jonka kilpailun raati valitsi voittajaksi 24 ilmoittautuneen joukosta.

Tapahtuman aikana muuttuneen viranomaisten koronavirus-ohjeistuksen myötä tapahtuma suljettiin tuntia ilmoitettua aiemmin.

”Tapahtumassa tunnelma oli hyvä, ja asiakkaillamme oli osastoillaan monia hyviä kohtaamisia. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeistuksia, joten muuttuneen ohjeistuksen myötä suljimme tapahtuman ilmoitettua aiemmin turvataksemme asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden. Kiitämme kaikkia tapahtuman asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tapahtuman hyväksi tehdystä työstä”, summaa myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström.

”Koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta huolimatta tunnelma osastolla oli hyvä. Varsinkin keskiviikkona kävimme hyviä keskusteluja osastolla, ja tuomamme koneen myötä saavutimme toivotun näkyvyyden. Tapahtumakokonaisuus toimi hyvin, ja eri alojen yhdistäminen toi synergiaetuja ja kiinnostusta. Tavoitimme osastolla meille olennaisia asiakaskontakteja ja kauppaakin päästiin tekemään”, kertoo Engelin myyntipäällikkö Mikko Ketonen.

”Varsinkin messujen ensimmäinen päivä oli hyvä ja todella vilkas. Tapasimme nykyisiä ja mahdollisia uusia asiakkaita, ja kävimme heidän kanssaan hyviä keskusteluja. Paikalla oli oikeita ihmisiä, ja saimme paljon uusia kontakteja. Messut ovat meille hyvä paikka tavata kasvokkain useita kontakteja samaan aikaan ja tavata rennoissa merkeissä, vaikka varsinaiset neuvottelut käytäisiinkin muualla”, pohtii Kotkamillsin kuluttajapakkauskartonkien markkinointipäällikkö Johanna Mäkelä.

Tapahtumakokonaisuus järjestetään seuraavan kerran 16-17.3.2022.

 

Lisätietoja:

tiedottaja Eva Kiviranta, eva.kiviranta@messukeskus.com, p. 040 775 6609

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuudessa läsnä ovat alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös  graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään yhteistyönä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa.

www.pactec.fi / www.plastexpo.fi/ #pactec2022 #foodtec2022 #plastexpo2022