PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy

Pakkaus, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtuman yhteisen vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy. Tuomaristo arvosti voittajassa erityisesti monipuolista vastuullisuuden huomioimista ja paikallisten materiaalien hyödyntämistä. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic on auki alan ammattilaisille vielä 12.3.2020 Helsingissä Messukeskuksessa.

Vastuullisuus puhuttaa pakkaus-, elintarvike- ja muovialalla, ja kestävämpiä materiaali- ja tuotantomenetelmäratkaisuja etsitään alalla ahkerasti. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin yhteiseen vastuullisuuskilpailuun osallistui 24 alan yritystä ja toimijaa. Kilpailun finaaliin raati valitsi viisi.

Kilpailun voittaja on Block Solutions Oy, jonka tuotteessa yhdistyvät kierrätysmateriaalien käyttö ja vastuullisuuden huomioiminen monipuolisesti. Block Solutions Oy valmistaa rakennusmoduuleita, jolla pystytään rakentamaan turvallisia asumuksia.

”Tuomaristo arvosti Block Solutions Oyn rakennusmoduuleissa erityisesti sitä, että vastuullisuus on huomioitu niin kierrätysmateriaaleissakin. Näemme moduuleissa globaalin laajentumisen mahdollisuuksia, kun asumusten tarve kasvaa entisestään. Hienoa on myös se, että moduuleja pystytään tekemään paikallisista materiaaleista ja viemään myös osaamista sinne, missä sitä eniten tarvitaan”, summaa tuomariston puheenjohtaja Paula Eskola.

Kilpailun muut finalistit ovat Pramia Oy & tytäryhtiö Pramia Plastic Oy, Jospak Oy, Pyroll Group Oy sekä HKScan Finland Oy.

Lisäksi tuomaristo antoi erityiset kunniamaininnat Pauli Hakalalle, sekä kahdelle Hämeen ammattikorkeakoulun bio- ja elintarviketieteen insinöörilinjan opiskelijaryhmälle.

Kilpailun raatiin kuuluivat: Vesa Taitto, Muoviyhdistys; Johanna Nikunen, Pakkausyhdistys; Marleena Tanhuanpää, Elintarviketeollisuusliitto; Juha Ala-Hiiro, Teknisen kaupan liitto; Paula Eskola, Motiva, sekä Marcus Bergström, Messukeskus.

 

Lisätietoja:

tiedottaja Eva Kiviranta, eva.kiviranta@messukeskus.com, p. 040 775 6609

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuudessa läsnä ovat alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös muovialan ammattitapahtuma PlastExpo Nordic, elintarvikealan FoodTec, graafisen alan Sign, Print & Pack sekä Horeca-alan Gastro Helsinki. PacTec, FoodTec, PlastExpo Nordic, sekä Sign, Print & Pack ovat avoinna Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 ja Gastro Helsinki on avoinna 11.-13.3.2020. Tapahtumat järjestetään yhteistyönä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa.

 

www.pactec.fi / www.plastexpo.fi/ #pactec2020 #foodtec2020 #plastexpo2020