NUF2022-kongressi tuo Messukeskukseen urologit ja urologiset sairaanhoitajat

Pohjoismaisen urologiyhdistyksen konferenssi NUF2022 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 8.-11.6.2022. Alun pitäen tälle kesälle suunniteltua konferenssia lykättiin vuodella koronan vuoksi.

Monet kongressit ovat päätyneet pandemia-aikana joko järjestämään virtuaalitapahtuman tai siirtämään konferenssin myöhempään. Pohjoismaiset urologit päätyivät jälkimmäiseen ratkaisuun.

– Haluamme järjestää mieliinpainuvan ja myös turvallisen kongressin, johon osallistuu paljon urologeja ja urologisia sairaanhoitajia kaikkialta Pohjoismaista. Tieteellisen ohjelman ohella konferenssit ovat aina myös hyvin sosiaalisia tapahtumia, eikä virtuaalitapahtuma voi koskaan korvata henkilökohtaisia kohtaamisia. Siksi NUF-konferenssia päätettiin siirtää vuodella eteenpäin kesään 2022, kertoo järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Mika Matikainen HUSista ja Suomen Urologiyhdistys ry:stä.

NUF-konferenssiin odotetaan 400-500 urologian erikoislääkäriä ja urologista hoitajaa. Konferenssi järjestetään 33. kerran ja se käsittää tieteellisen ohjelman lisäksi näyttelyn.

– Olemme varanneet konferenssille luento-, näyttely- ja kokoustilat valoisasta ja inspiroivasta Messukeskus Siivestä. Lasikattoinen Valo-sali mahdollistaa sen, että konferenssilounaat nautitaan kesäisessä luonnonvalossa. Osallistujia palvelee Messukeskuksen oma Holiday Inn -hotelli saman katon alla, kertoo kongressipäällikkö Kaiju Pitkänen Messukeskuksesta.

Urologiaan kuuluvat miesten ja naisten munuaisten ja virtsateiden sekä miesten sukuelinten sairauksien tutkimus ja kirurginen sekä lääkkeellinen hoito. Kliinisen tutkimuksen ja laboratoriokokeiden lisäksi urologia hyödyntää diagnostiikassa mm. kuvantamis- ja tähystystutkimuksia.

NUF2022 Messukeskuksessa Helsingissä 8.-11.6.2022 | http://www.nuf2021.fi | #NUF2021 #NUF2022

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. www.messukeskus.com | @messukeskus

Lisätietoja: Suomen Urologiyhdistys, Mika Matikainen, mika.matikainen@hus.fi.
Messukeskus Helsinki, kongressipäällikkö Kaiju Pitkänen, +358 40 3581 718, kaiju.pitkanen@messukeskus.com

Kuvia Messukeskuksen tiloista kuvapankista:  https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/