Näin palvelemme sinua poikkeustilanteessa | Usein Kysytyt Kysymykset

Teemme kaikkemme palvellaksemme sinua nytkin parhaalla mahdollisella tavalla. Nopeasti muuttuva tilanne herättää monia kysymyksiä. Siksi olemme koonneet avuksesi tämän listauksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Mitkä ovat siirtyneiden tapahtumien uudet ajankohdat?

 • The HIMSS & Health 2.0 European Conference 8.-9.9.2020 (järjestetään virtuaalitapahtumana)
 • Uusi Helsingin Kirjamessut verkossa 22.-25.10.2020
 • Kevätmessut ja Lähiruoka & Luomu 25.-28.3.2021
 • FinnBuild 13.-15.4.2021
 • Kongressimessut 14.-15.4.2021
 • Lapsimessut, Eläinystäväni, HupiCon ja OutletExpo 7.-9.5.2021
 • Matkamessut 19.-23.5.2021
 • Sairaanhoitajapäivät 27.-28.5.2021
 • Habitare 15.-19.9.2021
 • Cyber Security Nordic 6.-7.10.2021
 • I love me 22.-24.10.2021
 • Helsingin Kirjamessut 2021 28.-31.10.2021
 • Viini ja Ruoka 28.-31.10.2021
 • SijoittajaMessut 11.11.2021
 • Auto 19.-21.11.2021

Kaikki tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista: www.messukeskus.com/tapahtumat

Suosittelemme Koronavilkun käyttöä

Tulethan tapahtumiimme vain, kun et ole altistunut, ja täysin oireettomana!

Olen ostanut messulipun Helsingin Kirjamessuille 2020. Miten toimin?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lipun ostaneille kävijöille lähetämme automaattisesti kokoaikalipun verkkomessuille 22.-25.10.2020. Lipun voi myös halutessaan vaihtaa ja käyttää Helsingin Kirjamessuilla 2021. Jos haluat vaihtaa lipun mieluummin kevään 2021 lahjalippuun, lähetä asiakaspalveluumme nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä lippu tai sen tilausnumero: asiakaspalvelu@messukeskus.com.  Lähetämme lahjalipun sähköpostiisi ennen kevään messukauden alkua.

Olen ostanut messulipun Viini ja Ruoka -messuille 2020. Miten toimin?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään; lähetämme sinulle automaattisesti uuden lipun ensi vuoden tapahtumaan. Jos haluat vaihtaa lipun mieluummin kevään 2021 lahjalippuun, lähetä asiakaspalveluumme nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä lippu tai sen tilausnumero: asiakaspalvelu@messukeskus.com.  Lähetämme lahjalipun sähköpostiisi ennen kevään messukauden alkua.

Olen ostanut messulipun I love me -messuille 2020. Miten toimin?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään; saat uuden lipun automaattisesti sähköpostiisi lähempänä ajankohtaa Jos haluat vaihtaa lipun mieluummin kevään 2021 lahjalippuun, lähetä asiakaspalveluumme nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä lippu tai sen tilausnumero: asiakaspalvelu@messukeskus.com.  Lähetämme lahjalipun sähköpostiisi ennen kevään messukauden alkua. 

Olen ostanut messulipun Habitareen 2020. Miten toimin?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään; saat uuden lipun automaattisesti sähköpostiisi lähempänä ajankohtaa. Jos haluat vaihtaa lipun mieluummin kevään 2021 lahjalippuun, lähetä asiakaspalveluumme nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä lippu tai sen tilausnumero: asiakaspalvelu@messukeskus.com.  Lähetämme lahjalipun sähköpostiisi ennen kevään messukauden alkua. 

Olen ostanut messulipun Lapsimessuille mutta tapahtuma siirtyi ensi kevääseen. Miten toimin?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetämme käyttöösi uuden lipun kevään 2021 Lapsimessuille lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Jos haluat vaihtaa lipun mieluummin kevään 2021 lahjalippuun, lähetä asiakaspalveluumme nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä lippu tai sen tilausnumero: asiakaspalvelu@messukeskus.com.  Lähetämme lahjalipun sähköpostiisi ennen kevään messukauden alkua. 

Miten käy Kevätmessuille ostamani/saamani lipun kanssa, kun messut siirtyivät ensi kevääseen?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään; lähetämme käyttöösi uuden lipun ennen seuraavaa tapahtumaa. Jos haluat vaihtaa lipun mieluummin kevään 2021 lahjalippuun, lähetä asiakaspalveluumme nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä lippu tai sen tilausnumero: asiakaspalvelu@messukeskus.com.  Lähetämme lahjalipun sähköpostiisi ennen kevään messukauden alkua. 

Lahjalippuni kevään tapahtumiin jäi käyttämättä. Miten toimin?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetämme käyttöösi uuden lipun, joka käy sellaisenaan vapaavalintaiseen muuhun Messukeskuksen järjestämään yleisötapahtumaan.  Tapahtumat: www.messukeskus.com/tapahtumat.

Olen ostanut lipun We Will Rock You -musikaaliin. Miten toimin?

We Will Rock You -musikaali on siirtynyt Helsingin jäähalliin, ja musikaalin uusi ajankohta on 21.5.-12.6.2021. Vastaukset useimmin esitettyihin kysymyksiin liittyen aikatauluihin ja jo ostettuihin lippuihin on koottu musikaalin nettisivuille: https://www.wewillrockyou.fi/kysymykset/. Lippuihin liittyvissä kysymyksissä auttaa myös lippu.fi puhelimitse, chatissa ja sosiaalisessa mediassa: https://www.lippu.fi/campaign/yhteystiedot/

Olen varannut osastopaikan messuilta, jotka nyt on siirretty. Miten toimin?

Yritysasiakkaidemme osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan. Osallistumisesta maksettu osuus on mahdollista hyödyntää myös jonkin muun tapahtumamme yhteydessä. Yhteyshenkilösi auttaa kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Kevätmessut siirtyvät ensi kevääseen, ja Kevätmessuilla sovellettavista vaihtoehdoista kertoo yhteyshenkilösi.

Voiko hotellivarauksia syksylle tehdä, toimiiko Messukeskuksen hotelli?

Messukeskuksen hotelli toimii normaalisti. Hotellin sivut: https://finland.holidayinn.com/hotellit/holiday-inn-helsinki-expo

Toimivatko Messukeskuksen ravintolat ja kahvilat?

Noudatamme viranomaisohjeistuksia kaikkien ravintoloidemme ja kahviloidemme tarjonnassa. Hotellin aamiaistarjoilu on käynnistetty uudelleen kevään tauon jälkeen. Kokoustarjoiluista huolehdistaan kesäkuukausina poikkeusjärjestelyin, lisätietoja kokouspalvelustamme.

Mistä saan apua kokouksiin, kongresseihin ja messuihin liittyvissä asioissa?

Asiakaspalvelumme palvelee sinua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Olemme avoinna arkisin klo 9–14.

Kävijäpalvelut: asiakaspalvelu@messukeskus.com

Yritysasiakaspalvelut: yrityspalvelu@messukeskus.com

eMessukeskus Helpdesk: yrityspalvelu@messukeskus.com

Kokoustilavaraukset: sales@messukeskus.com

Me messulaiset haluamme kiittää asiakkaitamme yhteistyöstä poikkeuksellisessa tilanteessa, joka koskettaa meitä kaikkia. Syksyllä tapaamme taas!