MUJIn pääjohtaja on Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017

Japanilaisen lifestyle-vähittäismyymäläketju MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai on kutsuttu Habitare 2017:n Kansainväliseksi Ystäväksi. Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja muotoilutapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017.

Habitare 2017 MUJI Masaaki Kanai

Kansainvälinen Ystävä valitsee Habitaren kiinnostavimmat tuotteet ja ilmiöt sekä pitää keynote-puheenvuoron messuilla.

– Olen iloinen saatuani kutsun Habitaren Kansainväliseksi Ystäväksi ja saapua ensi syksynä Suomeen. Odotan näkeväni Habitaressa suomalaisesta luonnosta nousevaa muotoilun estetiikkaa sekä runsaasti tuotteita, jotka yhdistävät perinteistä kulttuuria ja modernia teknologiaa, sanoo Masaaki Kanai.

Keynote-puheenvuorossaan Kanai aikoo avata MUJIn filosofiaa, kasvumahdollisuuksia ja menestyksen takana olevia visioita paremman arjen rakentamisessa.

Masaaki Kanai on työskennellyt vuodesta 1993 lähtien MUJIn omistaman Ryohin Keikaku Co. Ltd johtotehtävissä. Japaniksi ketjun virallinen nimi ”Mujirushi ryohin” tarkoittaa brändäämättömiä laatutuotteita. Ympäri maailmaa MUJI tunnetaan kohtuuhintaisista, esteettisesti vähäeleisen kauniista päivittäistavaroista, vaatteista ja kodintarvikkeista, joita yhdistävät käyttäjälähtöisyys, laadukkaat materiaalit ja rationaalinen tuotantoprosessi. Japanissa MUJI on laajentanut valikoimaansa myös talokonsepteihin ja palvelee myymällä Pre-fab koteja ja remontoimalla vanhoja kerrostaloja.

muji-home

– MUJI on yksi maailman arvostetuimmista muotoilutaloista, jonka liiketoiminnassa hyvä suunnittelu näkyy kaikessa yrityksen johdosta aina asiakkaan kohtaamaan palveluun ja hintalapun ulkonäköön asti. MUJI on esimerkillisesti luonut kaunista estetiikkaa hyötytuotteisiin unohtamatta laatua. Olen hyvin otettu, että Masaaki Kanai vastasi kutsuumme tulla ystäväksemme. Arvostamme suuresti Kanain näkemystä ja onkin hyvin kiinnostavaa, miten hän näkee sisustamisen ja muotoilun kentän tänä päivänä Suomessa ja maailmalla, ohjelmajohtaja Laura Sarvilinna sanoo.

muji-stationery

Kansainvälinen Ystävä

Habitare kutsuu vuosittain kansainvälisesti arvostetun muotoilualan asiantuntijan tutustumaan tapahtuman tarjontaan ja suomalaiseen muotoilu- ja sisustuskenttään. Kansainvälinen Ystävä käy vuoropuhelua Habitaren kanssa muotoilun suuntauksista, toimialojen trendeistä ja markkinatilanteista sekä valitsee Habitaresta suosikkinsa ja pitää tapahtumassa keynote-puheenvuoron. Habitaren ensimmäinen Kansainvälinen Ystävä vuonna 2016 oli designkriitikko Alice Rawsthorn.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni, p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
Kuvat: Ryohin Keikaku Co., Ltd., kuvat Messukeskuksen mediapankissa

Habitare tarjoaa elämyksiä, ideoita ja tietoa sisustamisesta sekä kodin ja eri tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Suomen suurin huonekalu-, design ja muotoilutapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017. www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2017 |