Messukeskus suosittelee maskin käyttöä tapahtumissa

Messukeskus Helsinki huolehtii asiakkaidensa turvallisuudesta. Messukioskin myyntivalikoimaan on otettu maskit, käsidesit, nenäliinat ja kertakäyttökäsineet.Näytteilleasettajille on tarjolla edullisia hygieniapaketteja ja erikoistuotteita osastoturvallisuuteen. 

Messukeskus on ottanut messukioskiinsa myyntivalikoimaan käsidesit, nenäliinat ja kertakäyttökäsineet. Tapahtumiin voi tulla luottavaisin mielin, kunhan käyttää maskia, huolehtii käsihygieniasta ja noudattaa turvavälejä.

Myös näytteilleasettajille on tarjolla edullisia hygieniapaketteja, jotka koostuvat kasvomaskeista, käsideseistä, suojakäsineistä ja lattiatarroista. Lisäksi näytteilleasettajat voivat vuokrata osastolleen mm. pisarasuojia, käsidesitelineitä ja pintojenpuhdistusliinoja sekä omalla yritysilmeellä tehtyjä lattiatarroja turvavälien opastamiseen.

– Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeintä. Olemme tehneet piktään valmisteluja, jotta messuvierailu olisi asiakkaillemme aukottoman turvallinen ja samalla mahdollisimman helppo. Koko henkilökuntamme sai heti lomakauden jälkeen turvallisuuskoulutuksen. Sekä varusteet että käytännöt on nyt viilattu yksityiskohtia myöten valmiiksi, kertoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskus on nostanut hygieniatasoa entisestään varustamalla kaikki tilansa käsidesiautomaatein ja turvavälimerkinnöin. Messukeskuksessa on myös sujuva sisääntulo automaattiportteineen, mahdollisuus sähköiseen maksamiseen, pleksein suojatut palvelupisteet ja kosketusvapaat hanat kaikissa saniteettitiloissa. Tehokas ilmastointi ja paikoin jopa 14 metriä korkeat hallitilat parantavat turvallisuutta.

Messukeskus julkisti ensimmäisenä messujärjestäjänä Suomessa kattavat koronaturvallisuuteen liittyvät ohjeet jo kesän alussa. Ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestön UFIn ja alan suomalaisen kattojärjestön Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n suosituksiin. Niissä huomioidaan tarkasti THL:n ohjeet ja Aluehallintoviraston määräykset.