Messukeskus suunnittelee syksyn tapahtumia ja kuuntelee viranomaisten ohjeistuksia herkällä korvalla

Messukeskus suunnittelee syksyn tapahtumia ja kuuntelee viranomaisten ohjeistuksia herkällä korvalla

 

Koronavirustilanteen muututtua maamme hallitus ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat ohjeistaneet tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tilaisuudet heinäkuun loppuun asti. Messukeskus noudattaa tarkasti viranomaisohjeistuksia. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Syksyn messuja ja tapahtumia suunnitellaan parhaillaan, ja tämän hetkisten tietojemme mukaan syksyn tapahtumat pystytään järjestämään alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti. Messukeskus seuraa kuitenkin tiiviisti viranomaisten ohjeistusta koronavirustilanteesta ja ohjeistuksiin reagoidaan tarvittaessa. Mikäli syksyn tapahtumien ajankohdat muuttuvat, Messukeskus on yhteydessä asiakkaisiin.

Toivomme, että pääsemme pian taas näkemään asiakkaamme kasvokkain. Sitä ennen teemme parhaamme löytääksemme vaihtoehtoisia ratkaisuja tapahtumiemme toteuttamiseksi. Toteutamme esimerkiksi Lapsimessut verkossa 13.-17.5., kertoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Messukeskuksessa järjestetään myös muiden tapahtumajärjestäjien toteuttamia tapahtumia ja kokouksia. Niiden muutoksista tiedotetaan erikseen.

Messukeskuksen ajankohtaisia uutisia päivitetään osoitteessa www.messukeskus.com.