Messukeskus ohjaa juhlavuotensa lipputuottoja Itämeren suojeluun ja lasten ja nuorten hyvinvointiin

Messukeskus ennakoi alkavaa satavuotisjuhlavuottaan avaamalla myyntiin kolme erikoislippua, joilla kerätään varoja puhtaan Itämeren, tasa-arvoisen lapsuuden ja nuorten hyvinvoinnin hyväksi.

Messukeskuksen kumppaneina yhteistyössä ovat Baltic Sea Action Group, Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos ja Hope ry. Jokaisesta myydystä Itämerilipusta, Vamos-lipusta ja Hope-lipusta lahjoitetaan euro kumppanille. Tämän lisäksi Messukeskus lahjoittaa jokaiselle kumppanille erikoislippujen tuottoa vastaavan määrän tukea.

– Messukeskus on jo sadan vuoden ajan edistänyt suomalaista elinkeinoelämää ja sitä kautta suomalaisten hyvinvointia. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja juhlavuoden lipuilla haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa parempaa tulevaisuutta niin ympäristölle kuin ihmisillekin, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Itämerilippu

Vene 19 Båt -messujen kävijät voivat lippua ostaessaan valita Itämerilipun. Kuva: Janne Gröning


Juhlavuoden lipuilla venemessuille, I love me -messuille ja Lapsimessuille

Vene 19 Båt -messuilla helmikuussa on paljon Itämeri-sisältöä, ja nyt kävijät voivat lippua ostaessaan valita Itämerilipun. Varat ohjataan Baltic Sea Action Groupille. Itsenäinen voittoa tuottamaton säätiö kannustaa eri toimijoita yhteistyöhön Itämeren pelastamiseksi.

Lokakuisille I love me -messuille on myynnissä Vamos-lippu, jolla voi auttaa nuoria löytämään omat voimavaransa ja polkunsa elämässä. Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos auttaa syrjäytymisvaarassa olevia 16–29-vuotiaita nuoria tarjoamalla tukea ja opastusta tulevaisuuden suunnitteluun.

Vamoslippu

Vamos-lipulla tuetaan syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Keväisten Lapsimessujen vieraat voivat lunastaa Hope-lipun, jolla tuetaan Hope ry:n toimintaa. Hope tekee todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

– Teemme ilolla yhteistyötä juhlavuottaan viettävän Messukeskuksen kanssa. Lahjoituksen ohjaamme lasten ja nuorten harrastamisen tueksi ja vapaa-ajan virkistystoimintaan. Varsinkin loma-aikojen tekemiselle – lasten omalle tai perheen yhteiselle – on asiakasperheissämme tarvetta, sanoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Hopelippu

Hope-lipun ostaja tukee lasten tasa-arvoista mahdollisuutta hyvään arkeen.

Juhlavuoden erikoisliput ovat myynnissä 20.11.2018 alkaen Messukeskuksen verkkokaupassa:  https://shop.messukeskus.com/

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Vuonna 2017 Messukeskuksessa järjestettiin 75 messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistui 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019.| www.messukeskus.com, @messukeskus

Lisätietoja:

Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue @ messukeskus.com | Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 584 7262, tarja.gordienko @ messukeskus.com

Messukeskuksen mediapankki, kuvia vapaaseen käyttöön: https://messukeskus.mediabank.fi/fi