Messukeskus siirtää huhti-toukokuuksi suunnitellut tapahtumansa koronavirustilanteen vuoksi

Messukeskus siirtää huhti-toukokuuksi suunnitellut tapahtumansa koronavirustilanteen vuoksi

Koronavirustilanteen muututtua maamme hallitus ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat ohjeistaneet tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tilaisuudet. Messukeskus noudattaa tarkasti viranomaisohjeistuksia. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Tämän vuoksi siirrämme huhti-toukokuuksi suunnitellut yli 500 henkilön tapahtumat myöhemmäksi. Myöhemmäksi siirtyvät tapahtumat ovat:

  • Kevätmessut ja Lähiruoka & Luomu (alkuperäinen ajankohta 2.-5.4.)
  • Lapsimessut, HupiCon ja OutletExpo (17.-19.4.) sekä Eläinystäväni (18.-19.4.)
  • The HIMSS & Health 2.0 European Conference (26.-28.5.)

Jo aiemmin tiedotettiin, että Sairaanhoitajaliitto, Fioca ja Messukeskus siirtävät yhdessä järjestämänsä Sairaanhoitajapäivät (25.-26.3.) uuteen ajankohtaan, sillä vallitseva koronavirustilanne työllistää juuri nyt hoitohenkilökuntaa monissa sairaanhoitopiireissä.

Messukeskuksessa järjestetään myös muiden tapahtumajärjestäjien toteuttamia tapahtumia ja kokouksia. Niiden muutoksista tiedotetaan erikseen.

Kevätkauden tapahtumille pyritään löytämään uusi, toimialoja mahdollisimman hyvin palveleva ajankohta myöhemmin tänä vuonna. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä muutoksista. Tapahtumien uudet päivämäärät ilmoitetaan Messukeskuksen sivulla www.messukeskus.com heti, kun se on mahdollista.

Useimmin kysyttyihin kysymyksiin löytyy vastaus täältä.

Messukeskuksen ajankohtaisia uutisia päivitetään osoitteessa www.messukeskus.com.