Helsinki avaa koronarokotuspisteen Messukeskukseen

Helsinki avaa uuden koronarokotuspisteen Messukeskuksessa. Sairautensa vuoksi riskiryhmiin kuuluvien koronarokotukset alkavat Pasilassa Messukeskuksen hallitiloissa keskiviikkona 17.2.

– Olemme iloisia siitä, että Messukeskus voi vastuullisena tapahtumapaikkana toimia tälläkin tavalla pääkaupunkiseutulaisten hyödyksi. Kiinteistömme on laaja ja saavutettavuudeltaan huippuluokkaa. Toivotamme helsinkiläiset ja rokotuksia antavat terveydenhuollon ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi tiloihimme, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskus on panostanut tiloissaan voimakkaasti terveysturvallisuuteen ja tehnyt koko pandemian ajan tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Jo aiemmin Messukeskuksen väljiin tiloihin on sijoitettu myös HUSin ja Mehiläisen koronatestauspisteet.

Messukeskus ei ota vastaan ajanvarauksia vaan rokotusaikojen varaamisesta vastaa Helsingin kaupunki. Rokotusten ajanvaraus alkaa maanantaina 15.2. Rokotusajan voi varata verkossa osoitteessa koronarokotus.hel.fi tai soittamalla ajanvarausnumeroon 09 310 46300 (auki arkisin klo 8-18). Ajanvarausnumerossa on käytössä takaisinsoittopalvelu, johon puhelut kirjautuvat.

Tarkemmat tiedot rokotusaikojen varaamisesta ja rokotusjärjestyksestä kaupungin sosiaali- ja terveysviraston tiedotteesta:
https://www.hel.fi/uutiset/fi/sosiaali-ja-terveysvirasto/sairautensa-vuoksi-riskiryhmiin-kuuluvien-koronavirusrokotukset-alkavat?pd=v

www.messukeskus.com