Kyberturvallisuuden tehopäivä Cyber Security Nordic Kick-Start verkossa maaliskuussa

Kyberturvallisuuden erikoistapahtuma Cyber Security Nordic avautuu päivän mittaisena Kick-Start-tapahtumana verkossa 11.3.2021.

Cyber Security Nordic Kick-Start tunnistaa ja ratkoo yritysten ja hallinnon digitaalisia haasteita nykyisessä pyörteisessä toimintaympäristössä. Päivän mittainen erikoistapahtuma paneutuu digitaalisen turvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, case-esimerkein ja keskusteluin. Tavoitteena on luoda yritysten avainhenkilöille vahva kyberosaaminen ja tuottaa sitä kautta kasvua ja turvallisuutta yrityksille ja hallintoon.

­- Vuosi 2020 jää historiaan nivelkohtana, jolloin moni yritys ponnisti pakon edessä ennennäkemättömään digiloikkaan. Sen jatkumona yrityksiltä ja julkishallinnolta vaaditaan uudenlaista kyberturvallisuusosaamista. Kyberturvallisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan ja olennainen osa valmistautumista pandemian jälkeiseen aikaan, sanoo tapahtumasta vastaava Riikka Telin Messukeskuksesta.

– Liiketoiminnan nopean digitalisoitumisen ja kasvavien asiakasvaatimusten vuoksi kyberturvallisuuden on nyt syytä olla korkealla jokaisen yrityspäättäjän agendalla. Kyberturvallisuudessa ei ole kyse ainoastaan verkkomaailman uhkien torjunnasta, vaan se tarjoaa yrityksille myös mahdollisuuksia kasvuun ja kilpailukyvyn parantamiseen, sanoo Mika Susi Kyberala ry:stä.

Teemana ’Kasvua turvallisuudesta’

Teemaa Kasvua turvallisuudesta tarkastellaan luottamuksen, laadun ja edelläkävijyyden näkökulmasta. Mitkä ovat kyberturvallisuuden parhaat käytännöt juuri nyt ja miten data auttaa minimoimaan riskejä? Mikä on tunnistautumisen tulevaisuus? Miten julkisen hallinnon digiturvaa kehitetään? Entä Suomen kyberturvallisuusstrategia ja valmistautuminen pandemian jälkeiseen uuteen aikaan? Cyber Security Nordic Kick-Start pohtii myös sitä, miten eri lähteistä tulevan datan yhdistely skaalautuvaksi tietovarastoksi mahdollistaa ja yksinkertaistaa päätöksentekoa organisaation eri tasoilla johtajista tuotekehitykseen.

Tapahtumassa esiintyvät mm. tietoturva-asiantuntijat Jussi Ryynänen Accenturesta, Jyrki Tulokas F-Securesta, Juha Tschokkinen, Tony Lintunen ja Ville Päivinen Microsoftilta, Kimmo Vesajoki ja Kalle Salminen Trend Microsta, Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta, kyberturvallisuusjohtaja Rauli Paananen liikenne- ja viestintäministeriöstä ja tietokirjailija Petteri Järvinen. Ohjelmassa on myös paneelikeskusteluja valmistautumisesta pandemian jälkeiseen aikaan ja julkisen hallinnon digiturvasta. Tapahtuman moderaattoreina toimivat Mika Susi ja yrittäjä, moniosaaja Tomi Kaukinen. Tapahtuman esityskieli on suomi.

Cyber Security Nordic Kick-Start avautuu 11.3.2021 osoitteessa http://www.cybersecuritynordic.com

Liput: hintaan 59 euroa (sis. alv.) Messukeskuksen lippukaupasta: http://shop.messukeskus.com. Lippu tapahtumaan toimitetaan sähköpostitse.

Median edustajat: pyydämme akkreditoitumaan ennakkoon osoitteessa https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/. Lähetämme ohjeet osallistumiseen ennen tapahtuman alkua.
Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään nyt verkkotapahtumana ja on järjestetty kolmesti aiemmin live-seminaarina. Tapahtuman järjestää Messukeskus toimeksiantajanaan Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Microsoft ja Trend Micro.

Lisätietoja:
Messukeskus Helsinki, Riikka Telin, puh. 050 3807 670, riikka.telin@messukeskus.com
www.cybersecuritynordic.com | #cybersecuritynordic2021

Tapahtuman tunnus vapaasti käyttöön kuvapankista