Kimalletta ja hyvää oloa I love me -messuilla

Kimalletta ja hyvää oloa I love me -messuilla

Messukeskus täyttyi kokeilunhaluisista ja uutuuksista kiinnostuneista kuluttajista. Viikonvaihteen aikana messuilla vieraili alustavien tietojen mukaan 58 000 kävijää. Kantar TNS:n tekemän kävijätutkimuksen mukaan messukävijöitä kiinnosti etenkin kauneudenhoitotuotteet, terveellinen ravinto, luontainen terveydenhoito sekä vaatteet ja asusteet.

Tunnelmaa I love me -messuilla

Messuilla oli yhteensä kymmenen ohjelma-aluetta tarjosivat satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja. Kävijöitä kiinnostivat etenkin puheenvuorot terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta. Muita kiinnostavia ohjelma-aiheita olivat liikuntanäytökset, muoti- ja hiusnäytökset sekä puheenvuorot muodista ja kauneudesta. Lisäksi osastoilla oli erilaisia terveysmittauksia, pikameikkejä ja -kampauksia, kasvohoitoja, hierontoja ja stailauksia.

Yksi tapahtuman vetonauloista oli yhdysvaltalainen glitterinhohtoinen YouTube-tähti Jeffree Star, joka lanseerasi messuilla uuden meikkikokoelmansa. Muita kiinnostavia esiintyjiä messuilla olivat myös Pete Parkkonen, Alex Nurmi, Karita Tykkä, Nanna Karalahti ja Saimi Hoyer.

Jeffree Star I love me -messuilla

SM-kisoja ja tunnustuksia hyvästä työstä

Kauneustoimittajat jakoivat Kaunis teko -palkinnon, jonka sai Ensi- ja turvakotien liitto. Se on esimerkiksi tarjonnut lahjoitusvaroin ja vapaaehtoisvoimin kasvo- ja kynsihoitoja sekä hierontaa ja hyvän olon hemmotteluhetkiä vaikeuksien kanssa painiskeleville naisille.

– Pienellä hemmottelulla ja itsensä kauniiksi tuntemisella voi olla suuri merkitys hajalla olevalle naiselle. Usein jo pelkästään se, että joku välittää, voi auttaa vaikeimman vaiheen yli, kertoo liiton pääsihteeri Riitta Särkelä.

Suomen terveyskauppiaiden liitto palkitsi laadukkaita ja terveyttä edistäviä tuotteita neljässä eri kategoriassa.

Vuoden 2018 terveystuote: NivelActive (Valioravinto Oy)
Vuoden 2018 superruoka: Mikroveda Life (HCA Health Concept Oy)
Vuoden 2018 hoitotuote: Silmätipat (A. Vogel Oy)
Vuoden 2018 urheiluvalmiste: Jaksamisjuoma (Masajo Oy)

Helsinki Bodypainting competition -kilpailun aiheena oli tänä vuonna ”Aurora borealis – Revontulet”. Voiton veivät Miia Ollula ja Sanna Riihimäki. Maskeerauksen SM-kilpailuissa ammattilaisten sarjassa aiheena tänä vuonna oli itsenäisen Suomen sankari. Voiton nappasi Niko Sahlman.

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Messut järjestetään seuraavan kerran 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Seuraava tapahtuma Messukeskuksessa on Helsingin Kirjamessut sekä Viini ja Ruoka -messut, jotka järjestetään 26.-29.10.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: @iloveme_official

Kuvia vuoden 2017 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/