Kevään suosikkitapahtuma Lapsimessut avautuu virtuaalisena 

Kevään suosikkitapahtuma Lapsimessut avautuu virtuaalisena 

Kaikkien perheiden suosikkitapahtuma Lapsimessut avautuu verkkomessuina 13.–17.5.2020 osoitteessa www.lapsimessut.fi.

Lapsimessujen verkkototeutus koostuu samoista elementeistä, joista live-messutkin: mm. näytteilleasettajien tarjouksista, uutuustuotteiden ja -palveluiden esittelyistä, asiantuntijoiden vinkeistä ja monipuolisesta ohjelmasta. Ohjelmassa on videon välityksellä muun muassa musiikki- ja tanssituokioita, lukuhetkiä ja vanhemmuuteen liittyviä luentoja ja tietoiskuja.

Koronavirustilanteen vuoksi huhtikuulle suunnitellut Lapsimessut on siirretty elokuun lopulle, mutta Lapsimessujen tunnelmaan pääsee siis nyt virtuaalimessujen kautta.

– Lapsimessut on kävijöiden odottama ja rakastama tapahtuma, joten koimme tärkeäksi, että saamme sen perheiden iloksi jo tänä keväänä virtuaalisesti, vaikkei juuri nyt suuria yleisötapahtumia saakaan järjestää livenä, toteaa Lapsimessujen myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen.

Lapsimessujen kanssa samaan aikaan järjestetään useita muitakin tapahtumia, jotka näkyvät myös tulevilla verkkomessuilla. HupiCon esittelee harrastusmahdollisuuksia, tuotteita ja palveluita koululaisille, OutleExpo eri tuoteryhmien kovimpia tarjouksia, Lähiruoka & luomu lähellä tuotettua ja ekologista ruokaa ja Eläinystäväni lemmikeille ja lemmikkien omistajille suunnattuja tuotteita. Viimeksi messukokonaisuudessa vieraili yli 60 000 kävijää, ja nyt sama joukko kutsutaan kokemaan messut tarjouksineen ja ohjelmineen verkossa.

– Lapsimessuihin pääsee tutustumaan verkossa kaikkina päivinä keskiviikosta sunnuntaihin 13.–17.5. maksutta. Ennakkotietoja verkkomessujen tarjonnasta kerrotaan muun muassa Lapsimessujen omilla Facebook-sivuilla, Suominen vinkkaa.

Lapsimessut verkossa 13.-17.5.2020: www.lapsimessut.fi, FB @Lapsimessut, #lapsimessut2020

Lapsimessut ja samaan aikaan järjestettävät Lähiruoka & luomu, HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni (la – su) livetapahtumana Messukeskuksessa 21.–23.8.2020

Vuosittain järjestettävät Lapsimessut esittelee tuotteet ja palvelut odotuksesta eskarivuosiin lapsiperheille, odottajille ja perheen perustamista suunnitteleville ja HupiCon harrastusmahdollisuuksia ja tekemistä alakouluikäisille. 

Lisätietoja: