Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry:n kanssa.

Tapahtumien järjestäminen on pitkäjänteistä työtä ja yrityksille suuri panostus sekä rahallisesti että työmäärältään.  Tapahtuman toimeksiantaja ja strategiset kumppanit uskovat kohtaamisiin ja verkostoitumiseen. Cyber Security Nordic –tapahtuma tahdotaan järjestää Messukeskuksessa. Viime kevään verkkotapahtuma onnistui hyvin, mutta verkkotapahtumalla ei koskaan pystytä korvaamaan kohtaamisia.  Cyber Security Nordic oli määrä järjestää Messukeskuksessa 12.–13.10.2021.

Cyber Security Nordic 2022:n ohjelma julkaistaan syyskuun lopussa 

Cyber Security Nordic ratkoo yritysten ja hallinnon digitaalisia haasteita pyörteisessä toimintaympäristössä ja kasvattaa yrityksiin uusia kyberosaajia. Tapahtuma paneutuu digitaalisen turvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, case-esimerkein ja keskusteluin. Luvassa on huipputason kansainvälisiä esiintyjiä, ja keskusteluissa leikataan niin politiikkaa, taloutta kuin tulevaisuuden visioita.

Cyber Security Nordic 2022 järjestetään 11.–12.1.2022  hybriditapahtumana Messukeskus Siivessä ja verkossa osoitteessa https://cybersecuritynordic.messukeskus.com/.

Tapahtuman järjestää Messukeskus toimeksiantajanaan Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Huawei, Microsoft, Rafael Advanced Defence Systems ja Trend Micro. | #cybersecuritynordic2022

Lisätietoja: 
Messukeskus: Marcus Bergström, Business Manager,
puh. 044 5624 524, marcus.bergstrom@messukeskus.com
Messukeskus: Teija Armanto, tiedottaja, puh. 050 376 0804 teija.armanto@messukeskus.com 

Messukeskuksen turvallisuusjärjestelyt ovat ensiluokkaiset ja Messukeskus sai ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona Safe Asset Groupin Covid-19-sertifikaatin. SAFE Asset Groupin  kansainvälinen vertailututkimus osoittaa, että messukäynti on turvallisempi kuin kauppakeskuksessa käynti.

Kuvia edellisistä messuista ja tapahtumien logot:  http://mediabank.messukeskus.com