KANGASTUKUN TARJOAMAT MAHDOLLISUUDET SIIVITTÄVÄT SISUSTUSTEKSTIILIMERKKI VILPOLAA

LEHDISTÖTIEDOTE 1.8.2022
Vilpola/Tekstiilipalvelu Oy
Messuosasto 6g41

KANGASTUKUN TARJOAMAT MAHDOLLISUUDET SIIVITTÄVÄT SISUSTUSTEKSTIILIMERKKI VILPOLAA

Vilpola on kodintekstiilimerkki, joka on syntynyt kangastukun sisällä. Merkin synnyn taustalla ovat olleet kangastukun mahdollisuudet tarjota suomalaista kuosisuunnittelua sekä yhdistää kauaskantoinen tekstiilitietämys ja nykypäivän tekstiilialan ammattiosaaminen sekä sen tilaisuus tuoda samalla työtä Suomeen.

Akaassa sijaitseva kangastukku Tekstiilipalvelu Oy on jo 68 vuotta vanha perheyritys, mutta sen oma brändi, Vilpola, on lähes vastaleivottu tapaus – sen verkkokauppa on kaksi ja puoli vuotta nuori. Vilpolan ydin on tarinallisissa kuoseissa sekä vastuullisessa ja kotimaisessa ompelutyössä. Vilpolalla on sekä Avainlippu- että Design from Finland-merkki.

Kuosit, joilla on merkitystä

Vilpolan tyyli rakentuu vankan omaleimaisesta kuosisuunnittelusta ja niihin nivoutuneista tarinoista. Kuosimaailma liikkuukin taiteen ja käyttötekstiilien rajapinnassa. Jokaisen kuosin taustalla on tarina, joka kerrotaan lanseerauksen yhteydessä, ja se kulkee jatkuvasti markkinoinnin mukana antaen syvyyttä käyttötekstiilille. Vilpolan tärkeimpiä tuotteita ovat pussilakanasetit, verhot sekä pöytäliinat. Vilpola toimii kotimaisena verkkokauppana.

Habitare 2022-messut ovat Vilpolan ensimmäinen suuri messuesiintyminen ja Vilpola-tiimiläiset haluavat innokkaasti tavata asiakkaita kasvokkain!

Lisätietoja:

Vilpola-vastaava:
Terhi Laitakari
terhi.laitakari@tekstiilipalvelu.com
040-702 5379

Markkinointi:
Mira Palander
mira.palander@tekstiilipalvelu.com
040-354 5580

Instagram: @vilpola.finnishdesign

Facebook: vilpola

www.vilpola.com

Attachments