Ihana koti -sisältökokonaisuus jatkaa Habitaren ja Kevätmessujen teemoja läpi vuoden

Ihana koti -sisältökokonaisuus jatkaa Habitaren ja Kevätmessujen teemoja läpi vuoden

Ihana koti on Messukeskuksen tuottama uusi sisältökokonaisuus, joka tarjoaa video-, artikkeli- ja tapahtumasisältöjä läpi vuoden.  

Ihana koti laajentaa Helsingin Messukeskuksen kahden suosikkitapahtuman, Habitaren ja Kevätmessujen, teemat ja tunnelmat nautittavaksi ympäri vuoden. Sivusto tarjoaa inspiroivaa, positiivista, inhimillistä ja rohkaisevaa sisältöä kaikille kotoilusta, sisustamisesta, remontoinnista ja puutarhasta kiinnostuneille. 

Messukeskuksen verkkosivuilta löytyvä sisältö tuotetaan yhdessä yrityskumppaneiden kanssa ja se avautuu artikkeleina, blogisisältöinä, haastatteluina, videoina, ja hyödyllisinä muistilistoina.  

Tavoitteena on palvella kaikkia kodin kohentamisesta kiinnostuneita entistä monipuolisemmin. Aiheina ovat esimerkiksi kodin sisustaminen, pintamateriaalien ja huonekalujen valinta, ekologinen remontointi, energiansäästö, tekstiilien hoitaminen, puutarhaniksit ja sujuva arki.  

Kotoilusta, sisustamisesta ja remontoimisesta kiinnostuneita suomalaisia on yhä enemmän. Kodista huolehtiminen luo hyvinvointia mutta tuotteiden ja remontointitekniikoiden monipuolistuessa vaatii myös osaamista. Ihana koti -sivustolla uudet ideat esitellään ihmiskasvoisesti, viihdyttävästi ja helposti omaksuttavassa muodossa.  

Ihanaan kotiin tutustuminen ei vaadi tunnuksia, ja digisisältö avautuu maksuttomana kaikille kiinnostuneille. Sisältö päivittyy jatkuvasti ja palvelee seuraajiaan ympäri vuoden sesonkeja ja vuodenaikoja seuraten.  

Ihanaan kotiin voi tutustua osoitteessa https://ihanakoti.messukeskus.com. 

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Marissa Rämänen,
044046 7220 marissa.ramanen@messukeskus.com 

www.messukeskus.com | @messukeskus | #ihanakoti